Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Έξαλλοι με τους παπαράτσι! Ετοιμάζουν μήνυση!

Τι τους ενόχλησε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Έξαλλοι με τους παπαράτσι! Ετοιμάζουν μήνυση!

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του σύζυγος, Μέγκαν Μαρκλ, έχουν πλέον μετακομίσει μαζί στον Καναδά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους είναι έξαλλοι με τους παπαράτσι και μάλιστα ετοιμάζουν μήνυση!

Η παραίτηση του ζευγαριού από τα βασιλικά τους αξιώματα, τους έφερε και πάλι στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να ασχολείται μαζί τους.

Μάλιστα, μετά την μετακόμισή τους στον Καναδά, φαίνεται πως οι παπαράτσι του καταδιώκουν σχεδόν παντού και δεν τους αφήνουν στιγμή ελεύθερους!

Έτσι, ο Χάρι που στα παιδικά του χρόνια βίωσε το κυνηγητό από τους παπαράτσι λόγω της μητέρας του, και λίγο πριν την παραίτηση σχολίασε πως: «Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω τη σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων», δε θέλει ούτε να ακούσει για τους παπαράτσι.

Meghan Markle: Η δήλωση που ξεπερνάει κάθε όριο! Θα πάθει «εγκεφαλικό» η βασίλισσα Ελισάβετ!

Η δήλωση που έκανε η Meghan Markle ξεπερνάει κάθε όριο που είχε θέσει η βασίλισσα Ελισάβετ και μόλις την δει θα πάθει «εγκεφαλικό»!

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και του πρίγκιπα Harry, ήρθε η σειρά της Meghan Markle.

H ίδια χαρούμενη που οι λογαριασμοί με το παλάτι έκλεισαν οριστικά εκμυστηρεύτηκε σε φίλους ότι η βασιλική οικογένεια συνέτριβε το πνεύμα του πρίγκιπα Harry.

«Δεν άντεχα να βλέπω άλλο τον Harry να υποφέρει. Ηταν ό,τι καλύτερο του συνέβη», ήταν τα λόγια που μεταφέρθηκαν στη Daily Mail.

Πρόσθεσε ακόμη ότι ήταν η αγάπη της για τον Χάρι που έκανε πραγματικότητα τη νέα αυτή ζωή για τους ίδιους.

Χαμός επικρατεί στο Buckingham, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ «τελείωσε» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι, αφού Αρνείται να μιλήσει για την «ασφάλεια» του.

Δέχτηκε «μαχαιριά» η Βασίλισσα Ελισάβετ! Έφυγε από το Buckingham o Πρίγκιπας Χάρι!

«Μαχαιριά» στην καρδιά δέχτηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς έφυγε από το Buckingham ο Πρίγκιπας Χάρι με προορισμό τον Καναδά.

Την ώρα που πήγαινε να συναντήσει την Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ υποδεχόταν για πρώτη φορά ως κύριος οικοδεσπότης στο Παλάτι, ηγέτες ξένων χωρών.

Σύμφωνα με την telegraph, ο Δούκας του Σάσεξ έφτασε στον Καναδά και δήλωσε απεγνωσμένος μέχρι να ενωθεί ξανά με τον 8 μηνών γιο του, Άρτσι και τη σύζυγό του, τους οποίους είχε να δει δύο εβδομάδες.