Η εξομολόγηση γνωστής Ελληνίδας «ράγισε» καρδιές! Το ορφανοτροφείο και η περιπέτεια υγείας της! «Ούρλιαζα, φώναζα»

«Μου είπαν ότι έχω...»

Η εξομολόγηση γνωστής Ελληνίδας «ράγισε» καρδιές! Το ορφανοτροφείο και η περιπέτεια υγείας της! «Ούρλιαζα, φώναζα»

Το ορφανοτροφείο και η περιπέτεια υγείας της γνωστή Ελληνίδα! Η εξομολόγηση της «ράγισε» καρδιές! «Ούρλιαζα και φώναζα», είπε μεταξύ άλλων!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», στον AlphaTv και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα!

Τη Σούζαν Άσμπι τη γνωρίσαμε τη δεκαετία του '90. Προερχόμενη από την Αγγλία ήταν η τηλεοπτική γυμνάστρια που έβαλε τη γυμναστική και το αερόμπικ μέσα στα σπίτια των τηλεθεατών. Πολλά χρόνια μετά και εξαφανισμένη από την τηλεόραση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπου μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια όταν την εγκατέλειψε ο πατέρας της και για τον καιρό που πέρασε στο ορφανοτροφείο. Αποκάλυψε δε, πώς αντέδρασε όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον πατέρα της και είδε την πλούσια ζωή που έκανε με τη νέα του οικογένεια;

Σούζαν Άσμπι Ελεονώρα Μελέτη πρόβλημα υγείας

«Ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε ξαφνικά όταν ήμουν 18 μηνών. Η μητέρα μου έπαθε νευρικό κλονισμό όταν μας άφησε ο πατέρας μου. Διάβασα γράμματα του πατέρα μου, αφού “έφυγε” η μαμά μου, που της έλεγε για μένα “βάλτην σε ορφανοτροφείο και πήγαινε να φτιάξεις τη ζωή σου στην Ελλάδα, κάνε καινούργια οικογένεια”.Όταν η μητέρα μου έγινε καλά, ήρθε και με πήρε από το ορφανοτροφείο. Στην πρώτη συνάντηση με τον πατέρα μου έβγαλα όλο τον θυμό μου», είπε μεταξύ άλλων η Σούζαν Άσμπι.

Για την μητέρα της

«Δεν με θυμόταν», δήλωσε για την περίοδο που την πήρε η μάνα της από το ορφανοτροφείο, περιγράφοντας πώς εξελίχθηκε η ζωή τους. «Έκανα σπουδές ως γραμματέας», δήλωσε ακόμα, ενώ εξομολογήθηκε το πώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της εξαιτίας προβλήματος στην καρδιά. Στο μεταξύ, υπογράμμισε ότι ο πατέρα της δεν ήθελε καμία σχέση μαζί τους και περιέγραψε την πρώτη της συνάντηση μαζί του ύστερα από αρκετά χρόνια.

Η σχέση με τον πατέρα και η καριέρα στην Ελλάδα
«Τον έβριζα όλη τη νύχτα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σούζαν, ενώ πρόσθεσε: «Είχα πάρα πολύ θυμό και μου βγήκε. Έχω κλείσει τον κύκλο αυτόν. Αναζητούσα τι σημαίνει πατέρα», είπε ακόμα για τον πατέρα της, τονίζοντας ότι τον συγχώρεσε για τα λάθη του. Ταυτόχρονα, η γυμνάστρια δήλωσε ότι τα ετεροθαλή της αδέλφια δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί της. Παράλληλα, μίλησε για τον πρώτο της σύζυγο, τον θάνατο της μητέρας της και το παιδί που έχασε. «Όταν ήρθα στην Ελλάδα δεν ήξερα ελληνικά», τόνισε, περιγράφοντας πώς ξεκίνησε να εργάζεται ως γυμνάστρια.

«Δεν ζω για τα λεφτά», δήλωσε, ενώ αναφέρθηκε και στα χρόνια του «Πρωινού Καφέ». Μίλησε ακόμα και για τη σχέση της με τον δεύτερο σύζυγό της με τον οποίο έζησε για πέντε χρόνια στην Αίγυπτο. «Έβγαλα πολλά λεφτά από αυτή τη δουλειά», υπογράμμισε αμέσως μετά για το επάγγελμά της. Μάλιστα, περιέγραψε πώς τελείωσε ο δεύτερος γάμος της, όταν πήγαν να ζήσουν στην Αμερική.

Η περιπέτεια με τους ληστές και το πρόβλημα υγείας
Μετά τα προβλήματα στην Αμερική, η Σούζαν περιέγραψε το πώς έζησε τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι όταν μπήκαν ληστές, ενώ εκείνη κοιμόταν με την κόρη της.

«Πάω να ανοίξω τη συρόμενη πόρτα και βλέπω δύο αντρικά πόδια από κάτω», αποκάλυψε. Μάλιστα, τόνισε ότι πέταξε το σκυλί της μέσα στο σαλόνι. «Ούρλιαζα, φώναζα», περιέγραψε.
Αμέσως μετά, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση πριν από μερικά χρόνια. «Ήμουν με τη Χριστίνα Λαμπίρη σε πάνελ», τόνισε, ενώ μίλησε και για την αγάπη της κόρης της για την Ελλάδα. «Τι ανάγκη έχεις εσύ; Ήσουν στην τηλεόραση….», υπογράμμισε ότι της λέει ο κόσμος όταν τη συναντά, χωρίς να ξέρει τι ισχύει στην πραγματικότητα για την οικονομική της κατάσταση.
Στο μεταξύ, η γυμνάστρια μίλησε για μία περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία της. «Μου είπαν ότι έχω πρόβλημα με την καρδιά μου», δήλωσε, τονίζοντας ότι έκανε επέμβαση με τη μέθοδο της ρομποτικής.

Είμαι αυτοκαταστροφική
Τέλος, η Σούζαν μίλησε για τα ελαττώματά της. «Είμαι αυτοκαταστροφική», παραδέχτηκε. «Θα το σκεφτόμουν. Την αγαπάω την τηλεόραση», τόνισε για ένα ενδεχόμενο επιστροφής στη «μικρή οθόνη». «Η τηλεόραση είναι ένα πολύ ωραίος ιός», συμπλήρωσε

Ελεονώρα Μελέτη: Πασίγνωστη Ελληνίδα καλεσμένη στην εκπομπή της! Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό!

Πασίγνωστη Ελληνίδα θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη! Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό και σίγουρα η εκπομπή θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

Τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν τη νέα χρονιά, με συνεντεύξεις γεμάτες αποκαλύψεις και πρωταγωνιστές που ανοίγουν την καρδιά τους στο τηλεοπτικό κοινό και την Ελεονώρα Μελέτη. Η Σούζαν Άσμπι, η γυμνάστρια που τη δεκαετία του ’90 έφερε τη μόδα του αερόμπικ σε όλα τα ελληνικά σπίτια, αφηγείται την μυθιστορηματική ζωή της.

Μιλά για πρώτη φορά για τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο καθώς η μητέρα της δεν ήταν σε θέση να αναλάβει την ανατροφή της. Πώς αντέδρασε όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον πατέρα της και είδε την πλούσια ζωή που έκανε με τη νέα του οικογένεια;

Αναφέρεται στους δύο γάμους της και εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να χωρίσει τόσο από τον πρώτο της σύζυγο, όσο και από τον δεύτερο. Χαμογελά όταν μιλά για την κόρη της και συγκλονίζει όταν περιγράφει τη στιγμή που ληστές εισβάλουν στο σπίτι την ώρα που η ίδια και το παιδί της κοιμούνται.

Σούζαν Άσμπι πώς είναι σήμερα

Θα γνωρίσουμε επίσης, την πιο εκκεντρική φιγούρα του ελληνικού youtube, τον Gingerbread Bae, ο οποίος συνοδεύεται στο πλατό από τη μητέρα του. Ο Gingerbread Bae αποκαλύπτει πώς και γιατί άρχισε να βάφεται με τα καλλυντικά της μητέρας του όταν ήταν ακόμα παιδί, ενώ η μητέρα του εξηγεί γιατί ήταν εκείνη που του ασκούσε το πιο σκληρό μπούλινγκ.

Εξηγεί πώς ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα του, τους έφερε πιο κοντά και τί αντίκτυπο έχουν στα social media τα βίντεο που «ανεβάζουν». Πώς αισθάνεται ο ίδιος για τη διαφορετικότητά του; Πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τον βλέπει βαμμένο και τι σχόλια δέχεται για την επιλογή του να εκφράζεται μέσα από το μακιγιάζ;

Θυμάστε και το άρθρο - φωτιά που είχαμε γράψει για την πρόταση που της έκανε ο Alpha tv;