Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της απόψε στα «Μεσάνυχτα»!

Ποιους θα δούμε αυτή τη φορά;

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της απόψε στα «Μεσάνυχτα»!

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη απόψε στα «Μεσάνυχτα»! Θα αποκαλύψουν τα πάντα στην παρουσιάστρια του Alpha.

Τα «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν τη νέα χρονιά, με συνεντεύξεις γεμάτες αποκαλύψεις και πρωταγωνιστές που ανοίγουν την καρδιά τους στο τηλεοπτικό κοινό και την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Σούζαν Άσμπι, η γυμνάστρια που τη δεκαετία του ’90 έφερε τη μόδα του αερόμπικ σε όλα τα ελληνικά σπίτια, αφηγείται την μυθιστορηματική ζωή της. Μιλά για πρώτη φορά για τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο καθώς η μητέρα της δεν ήταν σε θέση να αναλάβει την ανατροφή της. Πώς αντέδρασε όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον πατέρα της και είδε την πλούσια ζωή που έκανε με τη νέα του οικογένεια; Αναφέρεται στους δύο γάμους της και εξηγεί για ποιο λόγο αποφάσισε να χωρίσει τόσο από τον πρώτο της σύζυγο, όσο και από τον δεύτερο. Χαμογελά όταν μιλά για την κόρη της και συγκλονίζει όταν περιγράφει τη στιγμή που ληστές εισβάλουν στο σπίτι την ώρα που η ίδια και το παιδί της κοιμούνται.

Θα γνωρίσουμε επίσης, την πιο εκκεντρική φιγούρα του ελληνικού youtube, τον Gingerbread Bae, ο οποίος συνοδεύεται στο πλατό από τη μητέρα του. Ο Gingerbread Bae αποκαλύπτει πώς και γιατί άρχισε να βάφεται με τα καλλυντικά της μητέρας του όταν ήταν ακόμα παιδί, ενώ η μητέρα του εξηγεί γιατί ήταν εκείνη που του ασκούσε το πιο σκληρό μπούλινγκ. Εξηγεί πώς ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα του, τους έφερε πιο κοντά και τί αντίκτυπο έχουν στα social media τα βίντεο που «ανεβάζουν». Πώς αισθάνεται ο ίδιος για τη διαφορετικότητά του; Πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τον βλέπει βαμμένο και τι σχόλια δέχεται για την επιλογή του να εκφράζεται μέσα από το μακιγιάζ;

Εσείς ωστόσο έχετε δει την φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την μικρή Αλεξάνδρα;

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της απόψε στα «Μεσάνυχτα»!

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη απόψε στα «Μεσάνυχτα»! Θα αποκαλύψουν τα πάντα στην παρουσιάστρια του AlphaTv.

Έλενα Ακρίτα
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλά για τα παιδικά της χρόνια που σημαδεύτηκαν από τη φυλάκιση της μητέρας της την περίοδο της Χούντας, αλλά και για την καριέρα στο χώρο της δημοσιογραφίας, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Μιλά για την κατάθλιψη που την έχει βιώσει έντονα, για τον σύζυγο της Γιώργο Κυρίτση, αλλά και για τις κόντρες που έχει ανοίξει κατά καιρούς η αιχμηρή της πένα. Έχει μετανιώσει για όσα έχει γράψει για τον Μάρκο Σεφερλή; Μας αποκαλύπτει το λόγο που δεν θέλει να γράψει ξανά τηλεοπτικό σήριαλ παρά την μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει ως σεναριογράφος, ενώ αναφέρεται και στη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που ήταν και νονά του γιου της.

Σάκης Αρσενίου
Αμέσως μετά ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό με ιδιαιτερότητες. Πως ένα ιατρικό λάθος προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στον αδελφό του λίγες μέρες μετά τη γέννηση του. Περιγράφει τον αγώνα των γονιών του να μεγαλώσουν με αγάπη και ενότητα τα τρία τους παιδιά και εξηγεί γιατί χρειάστηκε να παίξει μέχρι και ξύλο στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον Σωτήρη.

«Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.

Θυμηθείτε επίσης πώς τα πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στα νούμερα τηλεθέασης!