Δημήτρης Σκουλός: Ο κριτής του GNTM σε τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του! Θα "λιώσετε" με τις φωτογραφίες!

Αποκλειστικό υλικό!

Δημήτρης Σκουλός: Ο κριτής του GNTM σε τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του! Θα

Θα "λιώσετε" με τις φωτογραφίες που που έχουμε κατ'αποκλειστικότητα στο Youweekly.gr! Ο κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του!

Το «GNTM» έχει κατεβάσει αυλαία αλλά εκείνος, παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ως φωτογράφος, τηρεί κατά γράμμα την υπόσχεση που έχει δώσει στην οικογένειά του. Πως ό,τι και να γίνει τα Σαββατοκύριακα ο χρόνος του είναι αφιερωμένος στις δύο μοναδικές υπάρξεις, για τις οποίες... λιώνει. Έχοντας, λοιπόν, στο πλευρό του τη γυναίκα του Τζέλλα και την κόρη του Μάιρα το μεσημέρι του Σαββάτου σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, η οικογένεια Σκουλού αποφάσισε να πάει για ψώνια αλλά και για φαγητό. Από την έκφραση του κριτή του «GNTM», όπως βλέπουμε αποκλειστικά στον φακό του YOU, καταλαβαίνουμε ότι το βλέμμα του γλυκαίνει κάθε φορά που κοιτά την κόρη του ενώ, από την άλλη, σταθερά κρατά τρυφερά το χέρι της συζύγου του, με την οποία παραμένει ερωτευμένος και τα 12 χρόνια του γάμου τους.

Δημήτρης Σκουλός

Πρόσφατα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Δημήτρης είχε αποκαλύψει πως η Τζέλλα, εκτός από την αδυναμία που του έχει, είναι και ο πιο αυστηρός του κριτής, ενώ παραδέχεται πως «παρ' όλο που έχουμε 15 χρόνια διαφορά, εγώ είμαι πιο παιδί από τη γυναίκα μου».

Αλλάζουν οι κριτές στον τρίτο κύκλο του GNTM;

gntm

Μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου και την ένταξή της στη θέση ανάμεσα στους κριτές του My Style Rocks αλλάζουν τα δεδομένα στο reality του STAR και πολλοί είναι εκείνοι από την παραγωγή που πιστεύουν ότι μέτα το τέλος και του δεύτερου κύκλου πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στους κριτές! Πολλοί λένε λοιπόν ότι μετά τη Χριστοπούλου πιθανόν να αντικατασταθεί και η Παπαγεωργίου και ο Σκουλός!

Και μιας και μιλάμε για το GNTM, η νικήτρια Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε πρώτη φορά στη νέα της σχέση δημόσια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

TAGS