Κάτια Ταραμπάνκο: Στο «φως» όλη η αλήθεια για την καταγωγή της! «Ήρθα στην Ελλάδα από την...»

Εσείς ξέρετε από που και πόσο ετών είναι;

Κάτια Ταραμπάνκο: Στο «φως» όλη η αλήθεια για την καταγωγή της! «Ήρθα στην Ελλάδα από την...»

«Ήρθα στην Ελλάδα από... όταν ήμουν 6» είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο και έβγαλε στο «φως» όλη την αλήθεια για την καταγωγή της!

Η Κάτια έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM! Η ίδια άλλωστε ήταν μια από τις δυο φετινές νικήτριες.

Η ίδια μίλησε στις κάμερες της εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην ηλικία και την καταγωγή της!

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε χαρακτηριστικά:

«Η ζωή μετά το GNTM είναι διαφορετική. Περπατάς στον δρόμο και ακούς το όνομά σου. Ήρθα στην Ελλάδα από την Ουκρανία 6 χρονών. Είχε έρθει πρώτα η μητέρα μου όταν ήμουν 4. Μετά ήρθα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου.

Επειδή ρωτάνε για την ηλικία μου, είμαι γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1996. Από τότε δεν έχω ξαναπάει στην Ουκρανία, παρά μόνο μία φορά στα 13 μου. Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μητέρα μου δεν είναι από την Ουκρανία. Κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας».

Η ίδια μάλιστα έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις για τον νέο της σύντροφο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κάτια Ταραμπάνκο: Βγήκε στην «Φωλιά των Κου Κου» και άρχισε να λέει το... ποίημα της! Αδιανόητο!

Το απόλυτο αδιανόητο έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Star, «Στην φωλιά των ΚουΚου», μιας και η νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, βγήκε στην κάμερα και άρχισε να λέει το ποίημα της!

Το μοντέλο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε στη δημοσιογράφο, πως όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο σπίτι του GNTM άρχισε να γράφει και πάλι ποιήματα.

Έτσι με αφορμή τη δήλωσή της αυτή, θέλησε να απαγγείλει ένα αγαπημένο της ποίημα on air, γεγονός που άφησε άφωνους τους συντελεστές της εκπομπής, οι οποίοι βεβαίως την επαίνεσαν για τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες το μοντέλο το αποφάσισε και ξεκίνησε την αφαίρεση των τατουάζ της προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ.