Ελένη: "Πρόδωσε" τη σπεσιαλιτέ της στον αέρα! Είναι η αγαπημένη του συζύγου της!

Αποκάλυψε τη συνταγή της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη:

Η Ελένη Μενεγάκη, στον αέρα της σημερινής της εκπομπής, "πρόδωσε" τη σπεσιαλιτέ της, ενώ μαγείρευε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μάλιστα όπως σχολίασε, είναι η αγαπημένη συνταγή του συζύγου της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι και μία συνεπής νοικοκυρά και αυτό φαίνεται μέσα από τα μυστικά που μοιράζεται με τους τηλεθεατές της για τις συνταγές της.

Έτσι σήμερα, ενώ μαγείρευε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποια είναι η δική της σπεσιαλιτέ.

«Πριν καμιά δεκαριά χρόνια μου το έδειξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το φτιάχνω έως σήμερα…» σχολίασε η παρουσιάστρια ενώ στη συνέχεια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απάντησε: «Ελένη μου κάνε τα ρεβύθια που τα κάνεις σπέσιαλ, εσύ. Και της λέω η συνταγή δεν είναι δική μου, αλλά της Αργυρώς… ρεβύθια στο ταψί».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και το μυστικό της για το μακιγιάζ της!

Τα υλικά της συνταγής είναι:

500 γραμ. ρεβύθια ( πρέπει να μουλιάσουν πρώτα με λίγη σόδα μαγειρικής. Την επόμενη μέρα ξεπλένουμε καλά σε σουρωτήρι τα ρεβίθια.)

4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρο

2 ξερά κρεμμύδια (κομμένα σε λεπτές φέτες)

2 μικρές ντομάτες (κομμένες σε λεπτές φέτες)

2 δαφνόφυλλα

1 φλ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. αλάτι

1 /2 κ.σ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο και νερό όσο πάρει.

Ελένη: Δεν πάει ο νους σας ποιος εισέβαλε στο πλατό της για να της κάνει έκπληξη! "Τρελάθηκε" η παρουσιάστρια!

"Τρελάθηκε" τελείως η Ελένη Μενεγάκη όταν είδε ποιος εισέβαλε στο πλατό της λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή της! Ήρθε για να της κάνει έκπληξη και η παρουσιάστρια έτρεξε να τον συστήσει σε όλους! Δεν πάει ο νους σας!

Ξαφνικά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη εισέβαλε ένας άνδρας ο οποίος κρατούσε μία τεράστια ανθοδέσμη, η οποία φυσικά ήταν για την παρουσιάστρια.

Μόλις τον είδε, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε να λέει μόνο θετικά πράγματα για εκείνον ενώ στη συνέχεια έσπευσε να εξηγήσει και στους τηλεθεατές της λέγοντας:

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

«Και λέτε εσείς τώρα! Ποιος είναι αυτό ο αψηλός, ποιος είναι αυτός ο τύπος. Φίλος σου είναι ή γνωστός… παρακάτω δεν λέω…»!

Ο κύριος αυτός δεν ήταν άλλος από τον χασάπη της Ελένης Μενεγάκη ο οποίος ήθελε να της κάνει μία όμορφη έκπληξη!

Στο μεταξύ λίγο νωρίτερα, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει τι ακριβώς είχε ζητήσει από τη μητέρα της και τους άφησε όλους άφωνους!