Έκτακτο! Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Αντώνη Κανάκη!

Έσκασε τώρα!

Έκτακτο! Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Αντώνη Κανάκη!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Ο ΣΚΑΪ, εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωσή του για τον Αντώνη Κανάκη και την απόφασή του να αποχωρήσει με την εκπομπή του από το κανάλι.

Πανικός έχει γίνει από χθες όταν οι «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook, την αποχώρησή τους από τον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας παράλληλα τα παράπονά τους προς τον σταθμό.

Μάλιστα νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο Αντώνης Κανάκης εξέδωσε δικιά του ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου του.

Με τη σειρά του και ο ΣΚΑΪ, απάντησε στον γνωστό παρουσιαστή με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη.

Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Ανατροπή μεγατόνων με το «Ράδιο Αρβύλα»! Φεύγει από τον ΣΚΑΪ!

Ανατροπή μεγατόνων έγινε με την δημοφιλή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», της οποίας την πρεμιέρα περίμεναν οι θαυμαστές από μέρα σε μέρα! Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, φεύγουν από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ!

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το πότε θα δούμε ξανά στις οθόνες μας την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, «Ράδιο Αρβύλα».

Μετά από απανωτά μηνύματα θαυμαστών, και πολλά δημοσιεύματα γύρω από το θέμα, η ομάδα της εκπομπής εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως η εκπομπή θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ, ενώ μιλάει για πρόβλημα στη συνεργασία τους με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Συγκεκριμένα:

«Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα» έγραψαν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

Ράδιο Αρβλύλα ανκοίνωση