Νίκος Μουτσινάς: Ποιος Snik; Τους "εκτίναξε" όλους με αυτή την εμφάνιση! Θα τρελαθεί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η εμφάνιση που έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Νίκος Μουτσινάς: Ποιος Snik; Τους

O Νίκος Μουτσινάς έκανε μια εμφάνιση που τους άφησε όλους άφωνους! Ποιος Snik; Τους "εκτίναξε" όλους με αυτό το look! Θα τρελαθεί ακόμα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το outfit του!

Ο παρουσιαστής επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μπουφάν σε πορτοκαλί απόχρωση, που έβαλε ακόμα και τον τραγουδιστή κάτω!

Και αυτό γιατί το πορτοκαλί μπουφάν του, θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί ως η νέα γούνα που θα γίνει trend, τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες.

Εσείς τι λέτε;

Δείτε και μερικές ακόμα φωτογραφίες με τα pets του...

Νίκος Μουτσινάς: «Έσπασε» τα φρένα με αυτή τη φωτογραφία! Το απίστευτο «πρόσωπο» που ξάπλωσε στο κρεβάτι του!

Ο Νίκος Μουτσινάς «έσπασε» τα φρένα με αυτή τη φωτογραφία! Το απίστευτο «πρόσωπο» που ξάπλωσε στο κρεβάτι του και μας τρέλανε κανονικά! Το «Τζουτζούμπι» ξαναχτύπησε...

Είναι άλλωστε η μεγάλη του αδυναμία και ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορεί χωρίς τα σκυλάκια και το «Τζουτζούμπι» του. Ο παρουσιαστής, ανέβασε φωτογραφία μέσα από το σπίτι του και το Instagram πήρε κανονικά φωτιά.

Το μικρό του γατάκι, αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι του και ο ίδιος δεν έχασε ευκαιρία. Απαθανάτισε την στιγμή και το σχετικό στιγμιότυπο με πιο γλυκό προσωπάκι έκανε τον γύρο του διαδικτύου., Εμείς λιώσαμε και σίγουρα θα λιώσετε και εσείς! Ιδού λοιπόν:

Νίκος Μουτσινάς το σπίτι του μέσα

Δείτε και μερικές ακόμα φωτογραφίες με τα pets του...

Αυτός είναι ο νέος Snik! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα «χάσει» το μυαλό της!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα «χάσει» το μυαλό της μόλις δει ότι αυτός είναι ο νέος Snik!

Το μοντέλο που γνώρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά από την συμμετοχή της ως κριτής στο ριάλιτι μόδας του Star, το GNTM είναι ζευγάρι με τον γνωστό Έλληνα ράπερ Snik, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό!

Ο Snik έχει προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις με τις εμφανίσεις που κάνει και αυτήν την φορά κάποιος θέλησε να τον... μιμηθεί!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος σήμερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», μετά από ένα βίντεο που προβλήθηκε για το ζευγάρι η παραγωγή έφερε μια κόκκινη γούνα για να φορέσει ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος φόρεσε την γούνα και στην συνέχεια πρόσθεσε και μαύρα μεγάλα γυαλιά στο look του παρουσιάζοντας χιουμοριστικά τον εαυτό σου ως «νέο» Snik! Μετά από αυτό η Ηλιάνα θα «χάσει» το μυαλό της και θα πελαγώσει με τους δύο Snik!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Κωνσταντίνος Βασάλος γούνα Snik Σίσσυ Χρηστίδου

Κωνσταντίνος Βασάλος Έλα Χαμογέλα Snik γούνα

Κωνσταντίνος Βασάλος Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κάποιος άλλος όμως είχε επιχειρήσει πρώτος να μιμηθεί τον Snik με την γούνα! Δείτε εδώ ποιος!