Νίκος Μουτσινάς: Αυτά τα πρόσωπα είναι η οικογένεια του! Φωτογραφία μέσα από σπίτι!

Τους λατρεύει όλους!

Νίκος Μουτσινάς: Αυτά τα πρόσωπα είναι η οικογένεια του! Φωτογραφία μέσα από σπίτι!

Αυτά τα πρόσωπα είναι η οικογένεια του Νίκου Μουτσινά, καθώς είναι οι κολλητοί του φίλοι που δεν τους αποχωρίζεται λεπτό. Φωτογραφία μέσα από σπίτι.

Ο παρουσιαστής - ηθοποιός λατρεύει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του με ανθρώπους που αγαπάει και περνάει όμορφα.

Δίπλα του σε όλα εδώ και αρκετά χρόνια, βρίσκονται η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μάλιστα, όλοι μαζί έκαναν και τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και τις Ανοιξιάτικες.

Ο Νίκος Μουτσινάς με όλη την παρέα του πέρασαν το ρεβεγιόν στο σπίτι απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές και υποδέχτηκαν το νέο έτος.

Νίκος Μουτσινάς: Ο ένας τοίχος στο γραφείο του σπιτιού του είναι πράσινος! Στα ράφια υπάρχουν παντού βιβλία!

Ο ένας τοίχος στο σπίτι του μετακόμισε ο Νίκος Μουτσινάς είναι πράσινος. Στα ράφια στο γραφείο του υπάρχουν παντού βιβλία και διάφορα διακοσμητικά.

Ο παρουσιαστής μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, τόσο λόγω της εκπομπής του, όσο και της παράστασης «Βερβερίτσα», ωστόσο βρήκε χρόνο για να "ξεκαθαρίσει" κάποια πράγματα στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς με μια φωτογραφία από το σπίτι του μας αποκάλυψε το εσωτερικό του και πιο συγκεκριμένα, από το γραφείο του.

Ο τοίχος που βρίσκεται η βιβλιοθήκη είναι πράσινη, και έχει πολλά διακοσμητικά αλλά και βιβλία να την κοσμούν. Από το πλευρό του δεν γινόταν να λείπουν τα... παιδιά του.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι γραφείο

Νίκος Μουτσινάς: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του! Τι συνέβη στο σαλόνι του;

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά! Τι συνέβη στο σαλόνι του παρουσιαστή; Αποκάλυψη τώρα!

Ένα απίστευτο υλικό μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με, φυσικά, πρωταγωνιστή το γατί του!

Είχε... αυπνίες και δεν τον άφησε ήρεμο ποτέ!

Βερβερίτσα: Αυτή είναι η ηθοποιός που πήρε τη θέση της Μαρίας Σολωμού!

Δείτε το απίστευτο: