H απάντηση του Σάββα Πούμπουρα στην Σίσσυ Χρηστίδου: "Δεν θα τις έκανα ποτέ φάρσα, επιλέγω ανθρώπους που..."

Τι είπε ο παρουσιαστής;

H απάντηση του Σάββα Πούμπουρα στην Σίσσυ Χρηστίδου:

Ο Σάββας Πούμπουρας βρέθηκε καλεσμένος στο The 2 Night show και απάντησε στην Σίσσυ Χρηστίδου, "πως δεν θα της έκανε ποτέ φάρσα και επιλέγει ανθρώπους που την σηκώνουν".

Η παρουσιάστρια του Open πριν μερικές μέρες είχε σχολιάσει την φάρσα που έκανε ο Σάββας στην Βίκυ Σταυροπούλου και μάλιστα ο ίδιος της είχε στείλει και μήνυμα on air.

Τι απάντησε λοιπόν για το Best Friends Fears:

«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για το πρότζεκτ. Θέλω απλά να απαντήσω ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Επειδή πολύς κόσμος λέει αντιγραφή. Δεν υπάρχει παρθενογέννηση στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια πολύ μεγάλη συνεργασία. Είπαμε τι κάνουμε σαν Έλληνες; Θα το πάμε 10 βήματα παρακάτω. Υπάρχουν φάρσες που έβγαλα μέσα από το κεφάλι μου.

Επιλέγω ανθρώπους που σηκώνουν και τη φάρσα. Αντέδρασε η Σίσσυ. Δε θα έκανα ποτέ φάρσα στη Σίσσυ γιατί θα καίγαμε ένα γύρισμα. Πήρα τηλέφωνο τη Δανάη και μου είπε για το ξενοδοχείο και είπα θα χτίσουμε εκεί. Αν δεν έχει τη συγκατάθεση του ανθρώπου η φάρσα δεν παίζει.

Αν είναι να κάνουμε μία μετριότητα, δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό. Υπήρξαν φορές που ήρθα σε σύγκρουση με την παραγωγή. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που παραδώσαμε. Είμαι έτοιμος να λουστώ τα πάντα. Θέλουμε να το παίζουμε άνετοι αλλά δεν είμαστε. Κάναμε 40 φάρσες.

Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα βγαίνει ο φόβος αλλά μετά είναι η αδρεναλίνη και το πώς θα το διαχειριστείς. Στην παραγωγή υπάρχει γιατρός και ασφάλεια. Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ξεφύγανε. Υπήρξε άνθρωπος που δεν θέλει να παίξει η φάρσα του και δεν θα παίξει. Πέρασε από το μυαλό μου η Κατερίνα Καινούργιου για φάρσα, αλλά είναι πολύ προστατευμένη από το περιβάλλον της. Πέρασε και η Φαίη Σκορδά. Θα βγουν 12 επεισόδια» είπε, μεταξύ άλλων.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Πούμπουρας την απείλησε και εκείνη τον "έσβησε"! Η ατάκα που τον "τερμάτισε"!

Ο Σάββας Πούμπουρας με μία φωτογραφία που έστειλε, απείλησε τη Σίσσυ Χρηστίδου και εκείνη με τη σειρά της τον "έσβησε" με όσα του είπε αλλά κυρίως με μία ατάκα που "τερμάτισε" τον παρουσιαστή και του έκοψε τα φτερά για μελλοντικές φάρσες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια διέκοψε τη ροή της εκπομπής, προκειμένου να δείξει ένα μήνυμα που έλαβε από τον καλό της φίλο Σάββα Πούμπουρα.

Εκείνος, της είχε στείλει μία φωτογραφία που τον παριστάνει σαν τον Δράκουλα και αμέσως η Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε το κινητό της στην κάμερα.

Αφού τον χαρακτήρισε βλαμμένο, του τόνισε να μείνει μακριά της και να μην την ενοχλήσει με καμία από τις φάρσες του!

Στο μεταξύ ο Σάββας Πούμπουρας σκορπίζει τον τρόμο, ενώ επική ήταν η αντίδραση που είχε ο Τρύφωνας Σαμαράς στη φάρσα που του έκανε.