Νέο ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Γνωστή δημοσιογράφος είναι και πάλι ερωτευμένη!

Θα συζητηθεί...

Νέο ζευγάρι

Σαν "βόμβα" έσκασε το νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz, μιας και πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση πως μία πανέμορφη δημοσιογράφος είναι και πάλι ερωτευμένη, αυτή τη φορά με έναν τραγουδιστή!

Οι φήμες μιλούν για έρωτα με την πρώτη ματιά, ενώ όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, μιας και το 2020 τους βρήκε... αγκαλιά!

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη, η οποία φέρεται να είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή που γνωρίσαμε από τον διαγωνισμό τραγουδιού του ΣΚΑΪ, «The voice», Νίκο Φάρφα.

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με τη σχέση του.

Σύντροφος Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη σχέση

Μετά τους έρωτες, η είδηση για το διαζύγιο ενός γνωστού ζευγαριού κυκλοφόρησε!

Ζευγάρι - "βόμβα" στην showbiz; Ποια γνωστή ηθοποιός δεν πρόλαβε να χωρίσει και είναι με άλλον;

Έσκασε "βόμβα" για νέο ζευγάρι στην showbiz! Αυτή η γνωστή ηθοποιός δεν πρόλαβε να χωρίσει και είναι ήδη με άλλον!

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε ούτε τον χωρισμό της, μιας και ήταν εννιά χρόνια μαζί, αλλά ούτε και το νέο έρωτα στη ζωή της!

Ο λόγος για την Vanessa Hudgens, η οποία χώρισε πρόσφατα από τον πρώην αγαπημένο της Austin Butler, έπειτα από 9 χρόνια σχέσης. Αν και οι δυο τους όπως έλεγε το κοντινό τους περιβάλλον σκέφτονταν το ενδεχόμενο του γάμου, η μοίρα τελικά τους έκανε να επιλέξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Και αυτή τη φορά όπως θέλουν ξένα δημοσιεύματα, η νεαρή ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στον παίκτη των Lakers, Kyle Kuzma.

Ζευγάρι -

Ζευγάρι -

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε μια νέα επανασύνδεση "βόμβα" στην showbiz! Το ρομαντικό ταξίδι που τους "ένωσε"!

Ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Γνωστή ηθοποιός δηλώνει ερωτευμένη!

Έσκασε βόμβα για νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Αυτή η γνωστή ηθοποιός δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση και έδωσε πολλές πληροφορίες σχετικά με τον αγαπημένο της.

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι μετά από δυο χρόνια σχέσης! Έπεσαν οι τίτλοι τέλους!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μιλώντας στη Real είπε τα πάντα για το δεσμό της ενώ ξεκαθάρισε και ποιο είναι το στοιχείο του χαρακτήρα του συντρόφου της που απεχθάνεται.

«Τη ζήλια, που τον έκανε νευρι­κό και στριμμένο και είχαμε καβγάδες. Μέ­σα από τη ζήλια εκφράζεται η ανασφάλεια, ο ανταγωνισμός. Όταν ζηλεύει ο σύντροφος σου, μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια και βλέ­πει παντού εχθρούς. Αυτό θέλει ψυχανάλυση» ήταν τα λόγια της.

Ενώ συνέχισε: «Οι ενέργειες και η χημεία που συμβαίνει όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, ο τρόπος που μι­λάει, που κινείται, που σε φλερτάρει, μπορεί να αποδειχτεί πολύ γοητευτικός και να σου αρέσει ακόμα κι αν είναι άσχημος. Αυτός που μου αρέσει είναι δίπλα μου και δεν θα σου πω κάτι παραπάνω».

Κωνσταντίνα Μιχαήλ