Μέγκαν Μαρκλ: Μεγάλη ανατροπή! Ο πατέρας της την αδειάζει και εκείνη "διαγράφει" το επίθετο του! Πως θα ονομάζεται πλέον;

Ποια τα επικρατέστερα ονόματα

Μέγκαν Μαρκλ: Μεγάλη ανατροπή! Ο πατέρας της την αδειάζει και εκείνη

Μεγάλη ανατροπή με την Μέγκαν Μαρκλ! Ο πατέρας της την "άδειασε" σε συνέντευξη του και εκείνη θα "διαγράψει" το επίθετο του! Πως θα ονομάζεται πλέον;

«Η Μέγκαν ήταν η πιο σημαντική σχέση μου, η περηφάνια μου, η χαρά μου. Μου λείπει η Μέγκαν. Μου λείπει αυτό που ήταν. Τώρα δεν ξέρω τι είναι.Ο Χάρι είναι μέλος της οικογένειάς μου, πρέπει να μιλάμε. Γι' αυτούς δεν υπάρχω. Θα με ξαναδούν όταν μπω στο φέρετρο» είπε για την σχέση του με την κόρη του ο Τομας Μαρκλ.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα χρήματα που φέρεται να ζήτησε είπε: «Είμαι στα τελευταία μου χρόνια. Είναι καιρός να φροντίσουν τον πατέρα τους. «Οι βασιλείς μου χρωστάνε, ο Χάρι μου χρωστάει, η Μέγκαν μου χρωστάει».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι είναι εντάξει οικονομικά, καθώς ζει στο Μεξικό και απολαμβάνει μία αρκετά καλή σύνταξη. Τόνισε, ότι «εγώ πλήρωσα για το κολέγιό της, για τις πιστωτικές της κάρτες, για τα διαμερίσματα που έμενε» και ως εκ τούτου, του όφειλε πολλά.

Ο Τόμας αποκάλυψε πώς έμαθε από τη Μέγκαν για τη σχέση της με τον Χάρι. «Με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε πως έχει έναν νέο φίλο. Ότι είναι πρίγκιπας. Ότι είναι ο πρίγκιπας Χάρι. Είπα οκ, μεγάλη είναι, Βρετανός είναι. Αργότερα όμως, έμαθα από τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο ότι είναι έγκυος. Ήταν η κόρη μου, το εγγόνι μου και δεν το έμαθα από το τηλέφωνο, αλλά από το ραδιόφωνο», είπε.

Από την άλλη η Μέγκαν όπως λένε τα ξένα μέσα ετοιμάζεται να αλλάξει το επίθετο της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Meghan θα επιλέξει ανάμεσα στο Mountbatten, επίθετο του πρίγκιπα Φίλιππου, το Wales, επίθετο του Καρόλου και του Χάρι, το Sussex που είναι η κομητεία από την οποία κα έχει πάρει τον τίτλο της δούκισσας, και το Mountbatten Windsor, όπως είναι γραμμένος στα χαρτιά και ο γιος της Άρτσι.

Η κίνηση της αυτή γίνεται για να τιμήσει την βασιλική οικογένεια τώρα που αποχώρησε.

Στο μεταξύ η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον σύζυγό της Χάρι, έχουν μετακομίσει στον Καναδά και ήδη έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα προβλήματα με τους παπαράτσι.

Μέγκαν Μαρκλ: Πόλεμος από την οικογένεια της! Το νέο ξέσπασμα της αδερφής της!

Η Μέγκαν Μαρκλ δέχεται έναν κανονικό πόλεμο από την οικογένειά της για την απόφασή της να παραιτηθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα. Το νέο ξέσπασμα της αδερφής της, φέρνει στην επιφάνεια στοιχεία για την Δούκισσα του Σάσεξ που δεν ήξερε κανείς.

Μέσα από ένα άρθρο που έγραψε στην βρετανική Sun, η αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Samantha, "έθαψε" κανονικά την αδερφή της.

«Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στη Βασιλική Οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος. Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλιγουντ. Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν αγαπώ το πρόσωπο που έχει γίνει. Ήξερε τις κοινωνικές απαιτήσεις που έχει η ένταξη στη βασιλική οικογένεια».

Το σημείο στο οποίο στάθηκε η Samantha Markle ήταν η σχέση της Μέγκαν με τον πατέρα της: «Παρακολουθούσε πώς τα μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος.

Θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν ήταν έτοιμη και ικανή να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προσδοκίες. Η 93χρονη βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται».

Ενώ τέλος έγραψε: «Έχουν παραδοθεί στο κόκκινο χαλί, έχουν κάνει συμφωνίες με την Disney και έγιναν φίλοι με τους Clouney και άλλους αστέρες πρώτης γραμμής».