Μελίνα Ασλανίδου: Σε αυτό τον άνδρα έχει μεγάλη αδυναμία! Η φωτογραφία με το τρυφερό φιλί!

Είναι αγαπημένος καλλιτέχνης με τον οποίο έχουν τραγουδήσει μαζί!

Μελίνα Ασλανίδου: Σε αυτό τον άνδρα έχει μεγάλη αδυναμία! Η φωτογραφία με το τρυφερό φιλί!

Σε αυτό τον άνδρα η Μελίνα Ασλανίδου έχει μεγάλη αδυναμία και την αποκάλυψη έκανε μια φωτογραφία με το τρυφερό φιλί που της έδωσε.

Η τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες και με τους περισσότερους έχει κρατήσει άψογες και φιλικές σχέσεις.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες αυτούς και ο Αντώνης Ρέμος με τον όποιο όχι μόνο έχουν τραγουδήσει μαζί επί σκηνής, έχουν επίσης ερμηνεύσει και το αγαπημένο τραγούδι «Τετάρτη βράδυ».

Η Μελίνα Ασλανίδου όπως φαίνεται του έχει μεγάλη αδυναμία και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία τους όπου έγραψε «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Κάποιοι Άνθρωποι ΣΤΗΝ ζωή σου όχι τυχαία... και μόνο που είναι εκεί φτάνει... εισαι βουνό αγαπημενε μου σαγαπώ».

Τον σύντροφο της τον έχετε δει; Είχαν πραγματοποιήσει ταξίδι πριν μερικές εβδομάδες στον τόπο καταγωγής του.

Μελίνα Ασλανίδου: Αυτός είναι ο άντρας που της στάθηκε στα δύσκολα! Δείτε το πρόσωπό του! Είναι πασίγνωστος!

Κι όμως! Αυτός είναι ο άντρας που στάθηκε στη Μελίνα Ασλανίδου στα δύσκολα της. Είναι πασίγνωστος- Δείτε το πρόσωπό του!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι μία από τις φωνές που έχει σηματοδοτήσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες όσο λίγες. Τα τραγούδια της εδώ και πολλά χρόνια ακούγονται σε κάθε μεριά της Ελλάδας και είναι γνωστά σε όλους.

Μελίνα Ασλανίδου: Σε τρυφερή στιγμή με Έλληνα τραγουδιστή! Η φωτογραφία που βγήκε στο φως!

Στα πρώτα της βήματα ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου είχε στο πλευρό της έναν άνθρωπο που της έδωσε την απαραίτητη ώθηση που χρειαζόταν προκειμένου να κάνει το μεγάλο "μπαμ" και να γίνει αυτή που είναι σήμερα. Ο λόγος για τον Μίμη Πλέσσα, ο οποίος της έδωσε με όλη του την αγάπη το τραγούδι «Τι σου κανα και πίνεις».

Το τραγούδι αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία και ήταν αρκετό για να κάνει τη Μελίνα Ασλανίδου ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνική μουσικής βιομηχανίας.

Φυσικά αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που συνεργάστηκε η τραγουδίστρια με τον συνθέτη μιας και από τότε της έχει δώσει πολλά από τα τραγούδια του.

Μελίνα Ασλανίδου- Μίμης Πλέσσας