Συγκλονίζει ο Μέμος Μπεγνής με την εξομολόγησή του! «Με κυνηγούν τα χρέη»!

Τι συνέβη στη ζωή του ηθοποιού;

Συγκλονίζει ο Μέμος Μπεγνής με την εξομολόγησή του! «Με κυνηγούν τα χρέη»!

Μία τρομερή εξομολόγηση έκανε ο γνωστός ηθοποιός, Μέμος Μπεγνής, ο οποίος συγκλονίζει με την ιστορία του. «Με κυνηγούν τα χρέη» παραδέχεται!

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε πριν από περίπου 5 χρόνια με ένα οικονομικό ρίσκο που πήρε.

Συγκεκριμένα:

«Με κυνηγούν τα χρέη. Έκανα ένα μαγαζί, στο οποίο δεν είμαι πια εδώ και 5 χρόνια, αλλά ακόμα, μέχρι σήμερα με κυνηγάει. Το έκανα για να μην ασχολούμαι και να έχω ένα εισόδημα, που είναι ψέμα.

Όποιος το κάνει αυτό θα πρέπει να ασχολείται και να είναι από πάνω. Εμένα όμως, ως αδαή, με κυνηγάνε χρέη ακόμα μέχρι σήμερα και υποφέρω».

Ενώ συνέχισε: «Το έκανα και για τη μαμά, η οποία δεν είχε δουλειά και μπήκε σε αυτό το μαγαζί ως διευθύντρια και ο αδελφός μου ως υπάλληλος. Της πήρα σπίτι και αυτοκίνητο, γιατί... είναι η μαμά. Εγώ σπίτι δεν έχω, μένω στο ενοίκιο και θα συνεχίσω να μένω, γιατί δεν θέλω να έχω πράγματα στο όνομα μου».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός είχε και ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του!

Μέμος Μπεγνής: Η αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που έζησε! "Όταν ένας άνθρωπος είναι σε μικρή κοινωνία τότε..."

"Όταν ένας άνθρωπος είναι σε μικρή κοινωνία, οι άλλοι παίζουν μπάλα και ο άλλος πάει και διαβάζει πιάνο, ε… είναι κάπως αυτό". Μια συνέντευξη καρδιάς έδωσε ο Μέμος Μπεγνής, όπου και έκανε αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που έζησε σε νεαρή ηλικία!

Ο ίδιος μίλησε στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη για το bullying που υπέστη χωρίς ενδοιασμούς!

“Έχω ζήσει bullying μικρός, είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν ζήσει. Όταν ένας άνθρωπος το ’80 τόσο… πάει σχολείο και παίζει πιάνο στη Σαλαμίνα, σε μια μικρή κοινωνία… Όταν οι άλλοι παίζουν μπάλα και ο άλλος πάει και διαβάζει πιάνο, ε… είναι κάπως αυτό. Εμένα μου έκαναν bullying και οι δάσκαλοι όχι μόνο τα παιδιά. Έλεγα ότι δεν έχω διαβάσει γιατί έδινα την άλλη μέρα εξετάσεις στο πιάνο και μου είχε πει ένας καθηγητής άσε αυτές τις αηδίες, πρώτα θα πρέπει να διαβάζεις”.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος απάντησε και σε ερώτημα για το εάν θα ήθελε να γίνει πατέρας, “Είναι ώριμο από μέρους μου να δηλώνω δημόσια ότι δεν θέλω παιδιά. Ενώ θα ήμουν καλός πατέρας, δεν είναι του στυλ μου να έχω παιδιά, δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό”.