Σίσσυ Χρηστίδου: Έκατσε σε κρεμαστή καρέκλα και «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το maxi φόρεμα της! Θα την θες και εσύ!

Είναι τέλεια!

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκατσε σε κρεμαστή καρέκλα και «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το maxi φόρεμα της! Θα την θες και εσύ!

H Σίσσυ Χρηστίδου έκατσε σε κρεμαστή καρέκλα στο σπίτι της και το φόρεμα της που ήταν maxi «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Όταν την δεις θα την θες και εσύ.

Η παρουσιάστρια του Open λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της στο σπίτι όταν έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι καθημερινή χρήστης των social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από την εκπομπή.

Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την κρεμαστή κούνια που έχει στο σπίτι της και το maxi φόρεμα της «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Σίσσυ Χρηστίδου φόρεμα σπίτι

Αυτό δεν είναι η μοναδική γωνία στο σπίτι της που είναι απίστευτη. Το μπάνιο της θα σας πάρει το μυαλό.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έβαλε μίνι φόρεμα και μπότες πάνω από το γόνατο! Πιο αδύνατη από ποτέ η παρουσιάστρια...

Η Σίσσυ Χρηστίδου έβαλε μίνι φόρεμα και μπότες πάνω από το γόνατο! Πιο αδύνατη από ποτέ η παρουσιάστρια και με μια φωτογραφία της, προκλήθηκε χαμός! Έχουμε λεπτομέρειες...

Η Σίσσυ Χρηστίδου, εμφανίστηκε χτες στην εκπομπή της στο Open tv όπως πραγματικά δεν την έχουμε ξαναδεί! Η ίδια, έβαλε μίνι φόρεμα και ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Για να τα τονίσει ακόμα παραπάνω, έβαλε και μπότες πάνω από το γόνατο σε μαύρο, με σούρες. Εμείς ενθουσιαστήκαμε τόσο, που ψάξαμε να τις βρούμε ώστε να ξέρουμε πού μπορούμε να τις αποκτήσουμε. Τις βρήκαμε στα Migato σε τιμή έκπληξη! Ιδού:

Έχετε δει και το στιγμιότυπο με την σκυλίτσα της που μπούκαρε στο πλατό;