Η βασιλική οικογένεια όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Έγιναν viral! η εικόνα που "έριξε" τα social media!

Δεν θα το πιστέψετε!

Η βασιλική οικογένεια όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Έγιναν viral! η εικόνα που

Η βασιλική οικογένεια και όμως έκανε μια μοναδική εμφάνιση! Έγιναν viral με την εικόνα που "έριξε" τα social media όπου εμφανίστηκε όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Την ώρα που το Megxit απασχολεί μεγάλο μέρος της μερίδας του Τύπου, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO Max αποφάσισε να μετατρέψει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας σε καρτούν.

H βασιλική οικογένεια μέσα από τα μάτια του πρίγκιπα Τζορτζ
Η σειρά θα λέγονται «Ο πρίγκιπας», τα κείμενα και η παραγωγή θα είναι του Γκάρι Τζανέτι. Ο Τζανέτι ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο Instagram, βάσει των οποίων η σειρά θα εξετάζει την βασιλική οικογένεια μέσα από τα μάτια του πρίγκιπα Τζορτζ, του πρωτότοκου γιου του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Ο Ορλάντο Μπλουμ θα δανείσει τη φωνή του στη βασιλική οικογένεια

Ο Τζανέτι θα δανείσει τη φωνή του στον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ, ο Ορλάντο Μπλουμ στον πρίγκιπα Χάρι, η Κοντόλα Ρασάντ στην Μέγκαν Μαρκλ, η Λούσι Παντς στην Κέιτ Μίντλετον.

Με τη φωνή του Τομ Χολάντερ θα μιλάνε ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο Κάρολος, ο Άλν Κάμινγκ θα δώσει τη φωνή του στον μπάτλερ του Τζορτζ, Όουεν, η Φράνσις Ντε Λα Τουρ στην βασίλισσα Ελισάβετ και ο Ιβάν Ρίον στον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η παραγωγή θα είναι της εταιρείας 20th Century Fox Television.

«Είμαι ενθουσιασμένος που εργάζομαι για το HBO Max και φέρνω στο φως μία ακόμα σειρά σχετικά με τα μέλη μίας οικογένειας που χωρίς δισταγμό παλεύουν για το θρόνο», δήλωσε ο Τζανέτι.

Είναι η δεύτερη συνεργασία του Τζανέτι με το δίκτυο. Προηγήθηκε η ανακοίνωση της ταξιδιωτικής σειράς «Brad and Gary Go To ..», την οποία θα κάνει μαζί με τον σύζυγό του, στιλίστα, Μπραντ Γκορέσκι. Δείτε την ανάρτησή του για το καρτούν που ετοιμάζει για τη βασιλική οικογένεια.

βασιλική οικογένεια viral

Εσείς ακούσατε για το τελευταίο σκάνδαλο στο παλάτι;

Πηγή: iefimerida.gr

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο που φέρνει την οριστική ρήξη με την βασιλική οικογένεια!

Μια ασεβής κίνηση προς τον Κάρολο έκανε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι που φέρνει την οριστική τους ρήξη με την βασιλική οικογένεια.

Τα προβλήματα του ζεύγους δεν έχουν τέλος, αφού κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο με αποτέλεσμα να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το παλάτι.

Μετά το σκάνδαλο με το ιδιωτικό τζετ, αλλά και το «διαζύγιο» που πήραν με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, αυτή είναι η πιο ασεβής κίνηση του Χάρι προς τον πατέρα του.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι Βασιλική οικογένεια

Συγκεκριμένα όπως γράφουν τα Βρετανικά ΜΜΕ η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έχουν πάρει απόφαση να αγοράσουν σπίτι στο Los Angeles, σνομπάροντας έτσι το Herefordshire estate που είχε φτιάξει πολύ πριν παντρευτεί ο Χάρι, ο Κάρολος για να μείνει ο γιος του με την οικογένεια του.