Σκάνδαλο μεγατόνων στο Buckingham! Η Diana ήθελε να παντρευτεί τον αδερφό του Κάρολου!

Βγήκαν στην φόρα όλα!

Σκάνδαλο μεγατόνων στο Buckingham! Η Diana ήθελε να παντρευτεί τον αδερφό του Κάρολου!

Ένα σκάνδαλο μεγατόνων έχουμε στο Buckingham με την πριγκίπισσα Diana. Άνθρωπος που γνωρίζει την βασιλική οικογένεια αποκάλυψε πως ήθελε να παντρευτεί τον αδερφό του Κάρολου.

Οι αποκαλύψεις για την ζωή τους δεν σταματούν. Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας, ωστόσο όπως φαίνεται είχε μια πολυτάραχη ζωή και μυστικά που λίγοι γνώριζαν.

Μετά την είδηση πως η αδερφή της Diana διατηρούσε σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ο ανεκπλήρωτος έρωτας που έζησε η πριγκίπισσα της Ουαλλίας με τον αδελφό του, πρίγκιπα Andrew.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο Andrew Morton η Diana ήθελε να παντρευτεί τον Andrew και το έλεγε από μικρή. Και μάλλον τα αισθήματα ήταν αμοιβαία.

Σοκ και δέος προκαλεί η είδηση πως η Diana στοιχειώνει το Buckingham! Η απίστευτη αποκάλυψη της Ελισάβετ σοκάρει.

Σείεται το Buckingham! Η Camilla πήγε στο γάμο της Diana και έφερε τα πάνω κάτω! Την κάλεσε ο Κάρολος!

Σείεται κανονικά το Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε μετά από τόσα χρόνια! Ο Κάρολος κάλεσε την Camilla στον γάμο του με την Diana ως ερωμένη του και εκείνη δε δίστασε και πήγε.

Ο έρωτας του πρίγκιπα με την Camilla ήταν γνωστός ωστόσο το πρωτόκολλο του επέβαλε να παντρευτεί μία πιο νέα κοπέλα. Ο γάμος της Diana με τον Κάρολο ωστόσο σημαδεύτηκε ανεξίτηλα από ένα περιστατικό που "θάφτηκε" για χρόνια.

Συγκεκριμένα, μέσα στην εκκλησία όπου παντρεύτηκαν οι άλλοτε διάδοχοι του θρόνου, βρισκόταν και η Camilla η οποία εκείνη την εποχή δεν είχε πάψει να είναι ερωμένη του Καρόλου.

Έτσι δεν είναι τυχαίο που η πριγκίπισσα Diana, σε όλη της τη ζωή ζούσε στη σκιά της πραγματικής αγάπης του άντρα της.

camilla κάρολος γάμος

Σκάνδαλο στο Buckingham! Λιποθύμησε η Βασίλισσα Ελισάβετ! Η Diana προσπάθησε να σκοτώσει την...

Λιποθύμησε η Βασίλισσα Ελισάβετ με το σκάνδαλο που "έσκασε" στο Buckingham! Η Diana προσπάθησε να σκοτώσει την μητριά της!

Έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που η πριγκίπισσα Diana έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παρίσι, αλλά φυσικά το ενδιαφέρον των royal fans για την προσωπική της ζωή παραμένει αμείωτο.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Diana δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με την μητριά της, Raine Spencer. Μάλιστα στο νέο ντοκιμαντέρ «Princess Diana’s ‘Wicked Stepmother», το οποίο επικεντρώνεται στις σχέσεις των δυο γυναικών, η προσωπική γραμματέας της Spencer, Sue Howe, αποκαλύπτει πως οι δυο τους είχαν φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να τσακωθούν τόσο έντονα που η Diana την είχε σπρώξει από τις σκάλες.

«Ήταν Σεπτέμβριος του 1989 και τότε η Diana έμενε στο πατρικό σπίτι της μητριάς της στο Althorp του Northamptonshire. Η 28χρονη τότε Diana τσακώθηκε μαζί της και μάλιστα την είχε σπρώξει τόσο δυνατά, που έπεσε από τις σκάλες» δήλωσε η Howe και προσθέτει: «Η Raine είχε γεμίσει μελανιές και ήταν τρομερά αναστατωμένη. Ήταν πολύ σκληρό εκ μέρους της (Diana)» ολοκλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που η Diana έσπρωχνε τη μητριά της από τις σκάλες. Σε μια συνέντευξη της που είχε δει το φως της δημοσιότητας ο 2004, η Diana είχε παραδεχτεί πως είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο, λέγοντας μάλιστα: «Την έσπρωξα από τις σκάλες, ήταν κάτι που μου είχε δώσει τεράστια ικανοποίηση, ήθελα να την πνίξω γιατί μου προκαλούσε τεράστια θλίψη».

Οι σχέσεις τους βελτιώθηκαν το 1992, λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της Diana, Edward John Spencer.

Ακόμα, βέβαια, ένα σκάνδαλο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του παλιού ήταν ότι ο Κάρολος απατούσε την Diana!