Βούιξε το Buckingham! Η Camilla απατούσε τον Καρόλο και η Diana πήρε το αίμα της πίσω!

Μεγάλη δικαίωση!

Βούιξε το Buckingham! Η Camilla απατούσε τον Καρόλο και η Diana πήρε το αίμα της πίσω!

Βούιξε κανονικά ολόκληρο το Buckingham με τα νέα που κυκλοφόρησαν! Η Camilla απατούσε τον Κάρολο και η Diana πήρε επιτέλους το αίμα της πίσω!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, πώς είναι δυνατόν ο Κάρολος να άφησε την Diana για την Camilla. Οι δυο γυναίκες δεν κατάφεραν ποτέ να συγκριθούν ούτε στην ομορφιά αλλά ούτε και στην αγάπη του κόσμου, με την Diana να παραμένει μέχρι σήμερα μία από τις πιο εκλεκτές γυναίκες στην καρδιά όλων των Βρετανών και όχι μόνο.

Σάλος στο Buckingham! Η Ελισάβετ έστησε "παγίδα" στη Diana και την ντρόπιασε!

Μία πληροφορία που κυκλοφόρησε πρόσφατα ήρθε για να ταρακουνήσει το παλάτι. Αμέσως μετά το τέλος του γάμου του με την Diana, ο Κάρολος ξαναέφτιαξε τη ζωή του με την Camilla, μία γυναίκα που αυτή τη φορά ήταν αποδεκτή από την Ελισάβετ. Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα στη σχέση του ζευγαριού.

Η Camilla πριν τα φτιάξει με τον Κάρολο, ήταν παντρεμένη με τον Αndrew Parker-Bowles. Ο γάμος τους ωστόσο ήταν τοξικός μιας και ο Parker- Bowles απατούσε συνεχώς την Camilla. Εκείνη προκειμένου να πάρει εκδίκηση ξεκίνησε να βλέπει άλλους άνδρες, ανάμεσά του και ο μετέπειτα σύζυγός της, πρίγκιπας Κάρολος. Όταν ο Αndrew Parker-Bowles έμαθε για τη σχέση της με τον απόγονο του θρόνου, ξεκίνησε να βγαίνει με την αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα.

Η Άννα γρήγορα κατάλαβε το σκάνδαλο στο οποίο είχε μπλεχτεί το όνομα της και έτσι προκειμένου να γλιτώσει την ντροπή αλλά και για να μην πληγωθεί, έληξε τη σχέση της με τον Andrew και αποφάσισε να μιλήσει στον Κάρολο. Έτσι του εξήγησε πως η Camilla δεν είχε τελειώσει τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και τον αποτελείωσε με μία ατάκα που είχε πει η ίδια η Diana μετά το διαζύγιο: «Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις».

Η αποκάλυψη αυτή δε φαίνεται να πτόησε τον Κάρολο ο οποίος λίγο αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Camilla.

Σείεται το Buckingham! Ποιά Camilla; Ο Κάρολος έβγαινε και με την αδερφή της Diana!

Σείεται κανονικά στο Buckingham με το νέο που κυκλοφόρησε! Ο Κάρολος έβγαινε και με την αδερφή της Diana! Ποια Camilla;

Η πριγκίπισσα Diana πέρασε μία δύσκολη ζωή στο πλευρό του Καρόλου. Το γεγονός πως τελικά μπήκε στη βασιλική οικογένεια φαίνεται πως ήταν περισσότερο κατάρα παρά μια ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της.

Diana: Πριν πεθάνει φορούσε στο λαιμό κολιέ με μαργαριτάρια! Το έχασε μέσα από τα χέρια της η Meghan!

Μετά το άδοξο τέλος του γάμου της με τον Κάρολο, ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ φρόντισε να αποκατασταθεί άμεσα καθώς παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του, Camilla.

22 χρόνια μετά το θάνατο της αγαπημένης λαίδης, ένα καυτό νέο έχει έρθει απευθείας από το Buckingham! Ο Κάρολος πέρα από την Camilla, διατηρούσε δεσμό και με την αδερφή της πριγκίπισσας Diana. Συγκεκριμένα, το 1977 ο Κάρολος γνώρισε τη Sarah ωστόσο τρία χρόνια αργότερα, ανακάλυψε την Diana και την παντρεύτηκε. Φυσικά η ομορφιά της Diana δε συγκρίνεται με της αδερφής της.

diana αδερφή