"Γκρεμίστηκε" το Buckingham! Η Diana ζούσε στη "σκιά" της Camilla! Η κίνηση του Καρόλου που την ντρόπιασε!

Τόλμησε να το κάνει στο ταξίδι του μέλιτος!

Ένα αδιανόητο περιστατικό αποκαλύφθηκε και "γκρεμίστηκε" το Buckingham! Είναι πλέον γνωστό πως η Diana σε όλη της τη ζωή ζούσε στη σκιά της Diana όμως μία κίνηση του Καρόλου την ντρόπιασε όσο τίποτα άλλο!

Ο γάμος του διαδόχου του θρόνου ήταν καταδικασμένος από το πρώτο λεπτό. Ο Κάρολος ήταν ένας αμετανόητος εργένης, ερωτευμένος με την Camilla και η Diana μία 19χρονη κοπέλα που έπεσε στην "παγίδα" που έστησε η βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο οι δυο τους δέχτηκαν να παντρευτούν και να ξεκινήσουν μία πορεία μαζί, η οποία θα είχε άδοξο τέλος. Η Diana, που γνώριζε για τον έρωτα του συζύγου της με την Camilla, ανησυχούσε διαρκώς για την γυναίκα που θα έμπαινε ανάμεσά τους, ενώ ο Κάρολος της έδινε διαρκώς δικαιώματα.

Το πρώτο σημάδι ήταν μία εξοργιστική κίνηση που έκανε στο ταξίδι του μέλιτος. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, φόρεσε τα μανικετόκουμπα που του είχε κάνει δώρο πριν από λίγο καιρό η Camilla. Η Diana το γνώριζε και έτσι όταν το συνειδητοποίησε ήταν πιο δυσαρεστημένη από ποτέ.

Φυσικά δεν το αποκάλυψε τότε αλλά μερικά χρόνια αργότερα, όταν μίλησε ανοικτά για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Καρόλου.

Σκάνδαλο στο Buckingham! Η Diana «έκαψε» τον Κάρολο σε ηχογράφηση! Είπε για εκείνον ότι στο κρεβάτι...

Σκάνδαλο στο Buckingham με την είδηση ότι η Diana «έκαψε» τον Κάρολο σε ηχογράφηση! Είπε για εκείνον ότι στο κρεβάτι δεν ήταν θερμός και προκάλεσε πατατράκ!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδινε μάχη για πολλά χρόνια με τη βουλιμία και υπέστη σημαντική φυσική κατάπτωση όταν έμαθε για τις απιστίες του Καρόλου της και διαδόχου του θρόνου της Αγγλίας.

Αυτά ισχυρίζονται στενοί φίλοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, όπως η δασκάλα μπαλέτου που της έκανε μαθήματα, Αν Άλαν αλλά και ο γιατρός Τζέιμς Κόλθαρστ.

Μιλώντας στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της υποστηρίζουν ότι ο κόσμος της Νταϊάνα γύρισε ανάποδα όταν αντιλήφθηκε πως ο σύζυγός της Κάρολος ήταν άπιστος και την απατούσε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, κάτι που την έβαλε σε ένα φαύλο κύκλο για πολλά χρόνια.

«Μπορούσε να δει κάποιος ότι έσβηνε σωματικά», λέει ο Κόλθαρστ και προσθέτει: «ήταν ξεκάθαρο σε όλους εμάς που την γνωρίζαμε ότι η βουλιμία ήταν μια αντίδραση στις συνθήκες μέσα στις οποίες βρέθηκε».

Στις ηχογραφήσεις που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτεται ότι η Νταϊάνα ήταν τόσο συγκλονισμένη από την απιστία που πήγε μέχρι και στη βασίλισσα Ελισάβετ για να ζητήσει συμβουλές, κάτι που άφησε τη μονάρχη άφωνη. Βέβαια και η ίδια, όπως έχουμε γράψει πριν από εκείνον είχε σχέση με πολλούς..