Ελένη: Η γλυκιά... αμαρτία που έκανε με τον Μάκη Παντζόπουλο! Το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής!

Τι έκαναν;

Ελένη: Η γλυκιά... αμαρτία που έκανε με τον Μάκη Παντζόπουλο! Το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής!

Μια γλυκιά αμαρτία έκανε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλάει για τον σύζυγο της δημόσια και όταν το κάνει μας αφήνει κάθε φορά με το στόμα ανοιχτό.

Σήμερα λοιπόν, αποκάλυψε πως έφαγαν με το Μάκη Παντζόπουλο στο σπίτι όλα τα σοκολατάκια με λικέρ που της έδωσε ο Τάσος Τεργιάκης για την γιορτή του.

«Σε μνημονεύαμε χθες το βράδυ Τάσο. Την ώρα που τρώγαμε αγκαλίτσα τα σοκολατάκια του λέω “ξέρεις από πού είναι αυτά;”. Μου λέει “όχι αλλά είναι φαντασιακά” και του λέω “Αυτό είναι το δώρο του Τάσου στη γιορτή του σε εμένα. Κλασσικά κάθε χρόνο”. Τα έχω πάρει στο κρεβάτι, εκεί τα έχω γιατί μου έχεις πάρει και αρκετά, δεν έβαλες 1-2 μέσα. Μην φάμε και πολλά, σοκολάτα είναι», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Χθες, έκανε ακόμη μια αποκάλυψη αυτή τη φορά όμως για την σπεσιαλιτέ της που είναι η αγαπημένη του Μάκη της.

Ελένη Μενεγάκη: Στο αεροδρόμιο με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο που δείχνουν την Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά στο αεροδρόμιο!

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv θέλησε να πάρει σύσσωμη την οικογένειά της και να ταξιδέψει σε κάποιον εξωτικό προορισμό για τις γιορτές!

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά στις Μαλδίβες, σύμφωνα με δημοσιεύματα και ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την παρουσιάστρια με όλη την οικογένειά της στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την αναχώρηση τους από την Αθήνα.

Όλοι τους ντυμένοι casual και με άνετα ρούχα για το πολύωρο ταξίδι. Η Ελένη Μενεγάκη όμως κατάφερε και «έκλεψε» όλες τις εντυπώσεις μαζί με την μικρή Μαρίνα, η οποία από το ένα χέρι κρατούσε τον μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλο και από το άλλο ένα μωρό κουκλάκι.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος μικρή Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη αεροδρόμιο Μάκης Παντζόπουλος

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

Δείτε επίσης την τυχαία συνάντηση που είχε η Ελένη Μενεγάκη στο αεροδρόμιο και η αποκάλυψη που έκανε!