"Βόμβα" μεγατόνων στον ALPHA! Δίνει τέλος στο συμβόλαιό της η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη!

"Έσκασε" τώρα!

Όπως φαίνεται είναι οριστικό ότι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη, δίνει τέλος στο συμβόλαιό της με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA! "Βόμβα" μεγατόνων έπεσε στα πηγαδάκια της showbiz!

Οι δικές μας πληροφορίες, όπως σας είχαμε αναφέρει καιρό πριν, ήθελαν την διοίκηση του σταθμού να κάνει μαζί της συνάντηση μια συνάντηση για να εξεταστούν οι όροι στο συμβόλαιό της! Κάτι τέτοιος, όμως, φαίνεται πως δε γίνει αφού η Ελένε φέρεται να έχει πάρει την απόφασή της να εγκαταλείψει τον σταθμό!

"Μετά από 15 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας η Ελένη Μενεγάκη, το μεγαλύτερο brand name της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασίζει να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Alpha! Εκείνο που κάνει αίσθηση στο ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο είναι ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε την απόφασή της χωρίς καν να μπει σε καμία διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του σταθμού." , αναφέρει ακριβώς το ρεπορτάζ από typologies.gr

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος η εκπομπή της από τον Alpha; Η απάντηση της για το «χρυσό» συμβόλαιο!

Μπαίνει τέλος από τον Alpha στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Η δημόσια απάντηση της για το «χρυσό» συμβόλαιο!

Η γνωστή παρουσιάστρια μετέβη στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου», στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων που θα περάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε για τη λήξη του συμβολαίου τους με τον Alpha και τις φήμες που τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, εκείνη είπε:

«Σας είπα πριν ότι εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω μόνο για Θεσσαλονίκη, μόνο γι’ αυτά τα εγκαίνια και οτιδήποτε άλλο είναι σε πλαίσιο συνεντεύξεως και όχι στην παρούσα στιγμή. Για τη δουλειά δεν θα μιλήσω, αλλά εν πάση περιπτώσει είμαι μια γυναίκα που έχω πάρει πολύ ικανοποίηση από τη δουλειά. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά όταν πρέπει να γίνονται, θα γίνονται».

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είδαμε μια απόφαση που είχε πάρει το κανάλι για την παρουσιάστρια!

Για τις διακοπές είπε:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν νιώθει καλά την περίοδο των Χριστουγέννων γιατί είναι η ίδια η εποχή τέτοια, είναι όλο το κλίμα τέτοιο που όπως και να είσαι, σαν να ελαφραίνει, σαν να πηγαίνει αλλού, σαν να γίνεται πιο παραμυθένιο, εμένα μου άρεσαν πάντα τα Χριστούγεννα. Φέτος θα τα περάσω με τα τέσσερα παιδιά μου και τον άντρα μου στο εξωτερικό. Έχουμε τα δικά μας σχέδια, αγαπάμε συγκεκριμένα πράγματα και κάπως έτσι φροντίζουμε κάθε χρόνο να είμαστε.

Η ζωή μου είναι πολύ ωραία κι αν έχει κάποια πράγματα που δεν είναι ίσως όσο στρωτά θα ήθελα εγώ, είναι ασήμαντα. Τα σημαντικά πάνε μια χαρά και δεν θέλω να τα πειράξω».