Ολυμπία Χοψονίδου: Πήρε τον Σπανούλη και έτρεξε... Έτοιμη να φύγει από το μαιευτήριο! Εικόνες από μέσα!

Ανακοίνωσε τα καλά με απίστευτο τρόπο!

Ολυμπία Χοψονίδου: Πήρε τον Σπανούλη και έτρεξε... Έτοιμη να φύγει από το μαιευτήριο! Εικόνες από μέσα!

Η Ολυμπία Χοψονίδου πήρε τον Σπανούλη και έτρεξε να φύγει να γυρίσει σπίτι! Η ίδια όπως ανακοίνωσε είναι έτοιμη να φύγει από το μαιευτήριο! Δείτε τις εικόνες από μέσα, που δημοσίευσε η ίδια!

Ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της και θέλησε να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός!

Το πανέμορφο μοντέλο έφερε στον κόσμο το έκτο της παιδί και όλη της η οικογένεια πήγε στο μαιευτήριο προκειμένου να υποδεχθεί το νέο μέλος. Ωστόσο, αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Ολυμπία Χοψονίδου μαιευτήριο

Δείτε μια φωτογραφία ντοκουμέντο απ' όταν είχε πάρει εξιτήριο! Ήταν μια καλλονή!

Βαλέρια Χοψονίδου: Το συγκινητικό βίντεο με το νεογέννητο μωράκι του Σπανούλη μέσα από το μαιευτήριο!

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρώτο συγκινητικό βίντεο με το νεογέννητο μωράκι του Βασίλη Σπανούλη, μέσα από το μαιευτήριο, λίγο αφού γέννησε η αγαπημένη της αδερφή!

Το πανέμορφο μοντέλο έφερε σήμερα το πρωί στον κόσμο το έκτο της παιδί και όλη της η οικογένεια πήγε στο μαιευτήριο προκειμένου να υποδεχθεί το νέο μέλος.

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, ανέβασε βίντεο με την πατουσίτσα του μωρού και το Instagram έπεσε!

Βέβαια και η Ολυμπία Χοψονίδου με τη σειρά της, ανέβασε το πρώτο στιγμιότυπο με το νεογέννητο μωράκι της και όλη της την οικογένεια.

Ολυμπία Χοψονίδου: Μόλις γέννησε! Η πρώτη φωτογραφία από τον Βασίλη Σπανούλη!

Μόλις γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου και την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Σπανούλης με μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram!

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας πιο ευτυχισμένος από ποτέ ανακοίνωσε πως το 6ο παιδί τους μόλις ήρθε στον κόσμο με μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Ο Βασίλης Σπανούλης κρατάει στα χέρια του το νεογέννητο παιδί του και «ρίχνει» το Instagram με αυτήν την εικόνα! Η Ολυμπία Χοψονίδου απουσιάζει από την συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς απ' ότι φαίνεται παραμένει στο δωμάτιο για να ξεκουραστεί μετά από την γέννα.

Η Οικογένεια Σπανούλη μόλις μεγάλωσε κατά ένα μέλος και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δείτε μια φωτογραφία ντοκουμέντο απ' όταν είχε πάρει εξιτήριο! Ήταν μια καλλονή!