Νέο "χτύπημα" για την βασίλισσα Ελισάβετ! Ακύρωσε εμφάνισή της! Τι συνέβη;

"Ταραχή" στο παλάτι!

Νέο

Νέο "χτύπημα" έπαθε η Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς μετά τα όσα συνέβησαν στο Buckingham η ίδια ακύρωσε εμφάνισή της! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε τα ξένα μέσα;

Την είδηση μετέφερε άνδρας της ασφάλειας της Βασίλισσας στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί!

Η ίδια ακύρωσε την εμφάνισή της μισή ώρα πριν το δημόσιο event, προκαλώντας "πανικό", με τα βρετανικά μέσα να τονίζουν πως κάτι τέτοιο συμβαίνει σπάνια, μιας και είναι πάντα σε φόρμα.

Παρ' όλα αυτά, εσείς γνωρίζατε ότι ο Κάρολος είχε δημιουργήσει πρόβλημα υγείας στην Diana; Το αποκάλυψαν και τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό!

Τριπλό "χτύπημα" για την Βασίλισσα Ελισάβετ! Μετά τα όσα συνέβησαν στο Buckingham αυτή ήταν η τελευταία "σταγόνα"!

Τριπλό "χτύπημα" έπαθε η Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς μετά τα όσα συνέβησαν στο Buckingham αυτή ήταν η τελευταία "σταγόνα" που δεν περίμενε με τίποτα!

Η ίδια έπειτα από την αποχώρηση του βασιλικού ζεύγους Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, δέχθηκε ακόμα μια "μαχαιριά"!

Ο λόγος για την μούσα του οίκου Bvlgari και ξαδέρφη του πρίγκιπα Χάρι, λαίδη Κίτι Σπένσερ, που πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ για γάλα στην Κίνα. Και αυτό μετά την είδηση, πως ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας και γιος της πριγκίπισσας Άννας, Πίτερ Φίλιπς πρωταγωνιστεί επίσης σε τηλεοπτικό σποτάκι για γάλα!

Σχολιάζοντας το σποτ όπου πρωταγωνιστεί η Κίτι Σπένσερ, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mai» αναφέρει ότι η καλλονή με το αλαβάστρινο δέρμα εμφανίζεται με ένα υπέροχο πράσινο μακρύ φόρεμα και τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, ενώ ακούγεται στο σποτ μάλιστα να λέει ότι «η ημέρα της βασιλικής οικογένειας αρχίζει με γάλα ή τσάι».

Βασίλισσα Ελισάβετ Κίτι Σπένσερ

Παρ' όλα αυτά, εσείς γνωρίζατε ότι ο Κάρολος είχε δημιουργήσει πρόβλημα υγείας στην Diana; Το αποκάλυψαν και τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χαμός στο Sandringham! Με μια της απόφαση έστειλε την Meghan Markle... σπίτι της!

Με μια τις απόφαση η Βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε την Meghan Markle στο... σπίτι της! Έγινε χαμός στο Sandringham!

Λεπτομέρειες για τα όσα έγιναν στην περίφημη οικογενειακή σύσκεψη στο Σάντριχαμ αποκαλύπτει η Daily Mail, που αναφέρει πως σε αυτήν δεν συμμετείχε η Μέγκαν Μαρκλ.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες της βρετανικής ιστοσελίδας, κατά την διάρκεια της οικογενειακής σύσκεψης αποφασίστηκε να μην συμμετέχει σε αυτήν η Μέγκαν Μαρκλ μέσω τηλεδιάσκεψης (βρίσκεται στον Καναδά), με την απόφαση αυτή να έρχεται γιατί φοβόντουσαν πως μπορεί να υπάρξει με κάποιον τρόπο διαρροή των συζητήσεων.

Πηγή από το Παλάτι, ανέφερε πως η απόφαση των συμβούλων της βασίλισσας ήταν να μην γίνει τηλεδιάσκεψη με την Μαρκλ, καθώς δεν ήταν σίγουροι για το ποιος άλλος μπορεί να άκουγε την συζήτηση, αλλά και γιατί, στην τελική, «πρόκειται για οικογενειακό συμβούλιο και όχι για διάσκεψη μέσω τηλεφώνου».

Κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον πρίγκιπα Χάρι είχε η βασίλισσα Ελισάβετ, πριν την κρίσιμη οικογενειακή σύσκεψη στο Σάντριχαμ. Σύμφωνα με την Daily Mail, πριν συζητήσουν ανοιχτά όλα όσα αφορούν την απόφαση του Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ να μείνουν μακριά από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις, η βασίλισσα του μίλησε ως… γιαγιά προς τον εγγονό της, για την κρίση που ξέσπασε στο Μπάκιγχαμ.

Το ίδιο έκανε και ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος του εξήγησε πως οι οικονομικοί «πόροι» πλέον θα περιοριστούν κατά πολύ, εξαιτίας της απόφασής του με την σύζυγό του. Μάλιστα, ο Κάρολος φέρεται να του είπε πως περιμένει ότι μέσα από τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες και από το εισόδημα που έχει από το Δουκάτο του Κόρνγουολ, θα πληρώνει τους οικογενειακούς λογαριασμούς του.