Αγγελική Ηλιάδη: Της έκαναν πρόταση για το YFSF και εκείνη...

Τι αποκάλυψε;

Αγγελική Ηλιάδη: Της έκαναν πρόταση για το YFSF και εκείνη...

Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε μια αποκάλυψη "βόμβα" που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Της έκαναν πρόταση για το YFSF και εκείνη τελικά δεν δέχθηκε!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή "Ευτυχείτε" η ίδια μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και την επαγγελματική της ζωή!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, “Οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ μεγάλες και ήταν οικογένεια. Τρεις ήταν όλες κι όλες βασικά 22 χρόνια που είμαι στο χώρο. Δεν έχω εκμεταλλευτεί κανέναν αλλά μάλλον με έχουν εκμεταλλευτεί. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή δεν έχω μετανιώσει για τίποτα ενώ όσον αφορά την καλλιτεχνική μου πορεία έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα.

“Την εμπιστοσύνη που έδειξα σε ανθρώπους, οι οποίοι αυτοαποκαλούνταν συνεργάτες μου αλλά δεν ήταν και ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Υπήρξε συνάδελφος που έλεγε συκοφαντίες για μένα και εγώ δεν έκανα τίποτα. Του μίλησα στα ίσια γιατί ήταν κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ και πραγματικά στεναχωριέμαι για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι”.

“Είχα πρόταση και πέρυσι και φέτος από το YFSF αλλά δεν το τόλμησα. Δεν ξέρω, ίσως ήταν πολλά και δεν ήθελα να αποσυντονιστώ από τον στόχο μου”.

Δείτε επίσης, ποια είναι τα μέλη του φετινού διαγωνισμού!

Αγγελική Ηλιάδη: Χαμός με το μονόπετρο που της έδωσε ο Γκέντσογλου! «Δεν το γύρισα πίσω γιατί...»

Χαμός με την Αγγελική Ηλιάδη και το μονόπετρο που της έδωσε ο Γκέντσογλου! «Δεν το γύρισα πίσω γιατί...» είπε μεταξύ άλλων!

Η ίδια, μίλησε στην κάμερα του “Μεσημέρι” για όλους και για όλα! “Ότι έχω ζήσει στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν απόφαση δική μου, επιλογή δική μου. Από κάθε τι που έχω περάσει αποκομίσει πάρα πολλά πράγματα. Έφτασα στα 42 μου χρόνια να είμαι η Αγγελική που είμαι αυτή τη στιγμή” ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη, “Έχω αυτό τον χαρακτήρα και είμαι ευγνώμων στο Θεό που είμαι καλά, έχω την υγεία μου και τα δύο παιδιά μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα” τόνισε....

Για τον μεγάλο της γιο αποκάλυψε: “Έχουμε συζητήσει με τον γιο μου για τον μπαμπά του και έχουμε τελειώσει με αυτά. Οι περισσότερες οικογένειες στην εποχή μας, λυπάμαι που το λέω, αποτελούνται από έναν γονιό και είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό”.

Αγγελική Ηλιάδη: Είχε γενέθλια και έγραψε στην τούρτα την ηλικία της! Δεν πάει το μυαλό σας...

Σχετικά με τον χωρισμό με τον τελευταίο της σύντροφο, Σάββα Γκέντσογλου, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε: “Δεν θεωρώ ότι πήγε κάτι λάθος, αλλά σαν άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι πάντα, όλα τα χρόνια, έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο”.

“Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ο μπαμπάς του μικρού, παραμένουμε οικογένεια και το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά” πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδη. “Φυσικά και θέλω να είναι καλά, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αν είναι δυνατόν. Όταν χωρίζεις είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης, μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, όλα αυτά, έχουν αντίκτυπο στα παιδιά”.

“Δεν επέστρεψα ποτέ το μονόπετρο στον Σάββα, γιατί να το επιστρέψω; Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μου” είπε και μας άφησε κάγκελο!

Πρώην παίκτρια του YFSF έκανε αδιανόητη αποκάλυψη για το παιχνίδι μετά από 7 χρόνια!

Αδιανόητη αποκάλυψη μετά από 7 χρόνια για το παιχνίδι του ΑΝΤ1, YFSF από πρώην παίκτρια!

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του AlphaTv και την εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar!

Ο λόγος για την τραγουδίστρια, Μαντώ η οποία σύμφωνα με όσα είπε της έκαναν πρόταση για να πάρει μέρος στο YFSF, νόμισε πως επρόκειτο να καθίσει σε μία από τις καρέκλες των κριτών.

Όταν πήγε στο πρώτο ραντεβού με τους συντελεστές, όμως, την περίμενε μια έκπληξη… Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν με φώναξαν για να μου εξηγήσουν για το Your Face Sounds Familiar, εγώ πίστευα ότι θα είμαι επιτροπή, ότι με φώναξαν για να είμαι στην επιτροπή. Μου είπαν “Όχι, δεν θα είσαι στην επιτροπή, σε θέλουμε να παίξεις”. Στην αρχή δεν μου φάνηκε καλή ιδέα. Μετά το ξανασκέφτηκα, λέω εντάξει, πλάκα θα έχει, ας το κάνω».

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης, ποια είναι τα μέλη του φετινού διαγωνισμού!