Μουσικός "άδειασε" τον Snik! "Βάζουν μια ψεύτικη φωνή σε ένα μηχάνημα και..."

Τι τον εξόργισε;

Μουσικός

"Βάζουν μια ψεύτικη φωνή σε ένα μηχάνημα και αλλάζει. Δεν μπορώ να το καταλάβω, τι ακριβώς είναι!" Γνωστός μουσικός "άδειασε" τον Snik χωρίς ενδοιασμούς!

Ο Νίκος Ζωιδάκης, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι yes και την Μαρία Βλάχου, δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τη νέα μουσική!

Χαρακτηριστικά είπε, «Ένα είδος ραπ είναι αυτό που κάνω και εγώ, αυτοσχεδιασμός. Οι ράπερς τώρα της μόδας παρουσιάζονται δεν έχουν σχέση με το τραγούδι. Βάζουν μια ψεύτικη φωνή σε ένα μηχάνημα και αλλάζει. Δεν μπορώ να το καταλάβω, τι ακριβώς είναι. Αφού ο Snik καταφέρνει και κλείνει συναυλίες και πάει και εμφανίζεται για δέκα λεπτά και οι επιχειρηματίες τον προτιμούν, μπράβο του! Δεν θεωρώ δηλαδή ότι είναι σωστό να κλείνω να εμφανιστώ κάπου, να βγαίνω για δέκα λεπτά και να εξαφανίζομαι».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς έχετε δει ωστόσο ποιος προσπάθησε να μιμηθεί τον Snik με την γούνα;

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: «Άδειασε» ξανά τον Snik - «Το σοκ το έπαθα όταν όταν...»!

«Άδειασε» ξανά τον Snik ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του σήμερα το μεσημέρι στον ΣΚΑΙ. «Το σοκ το έπαθα όταν όταν...», είπε μεταξύ άλλων.

Παρουσιαστής και πάνελ σχολίασαν την συνέντευξη που παραχώρησε ο ράπερ και προχώρησε σε διάφορα σχόλια, με αφορμή την αγενή συμπεριφορά του σε δημοσιογράφο.

«Εγώ θεωρώ ότι η κάθε γενιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Θεωρώ πως τα παιδιά μου που είναι τρεις – τέσσερις γενιές κάτω από μένα είναι πολύ καλύτερα σε σύγκριση με εμένα. Πιο μορφωμένα, πιο έξυπνα. Εγώ το σοκ με τον Snik το έπαθα όταν απόλυτα δικαιολογημένα και δεν το παίρνω πίσω, έκρινα μια αγενή συμπεριφορά και είπα πως είναι αγενής και δεν το παίρνω πίσω. Εκείνο το βράδυ ήταν αγενής. Την επόμενη ημέρα έρχεται ο μικρός μου γιος, που είναι πέντε χρονών και μου λέει “Μπαμπά κάτι μου είπε κάποιος στο σχολείο ότι μάλωσες στην τηλεόραση τον Snik” και του λέω “Νομίζω έκανε κάτι αγενές και δεν πρέπει να είμαστε αγενής για αυτό είπα κάτι κακό”. Μετά λέει “Δεν είναι όμως καλός ράπερ;” . Βλέπεις ότι τα παιδιά μας τον έχουν ίνδαλμα αυτό τον άνθρωπο και καλώς ή κακώς αυτός είναι και πρέπει να δούμε αυτός ο άνθρωπος ποια θετικά στοιχεία έχει για να προβάλει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βγάζει «τσεκούρι» για Λιάγκα! «Είναι γυμνοσάλιαγκας»!

O Snik, ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βγάζει «τσεκούρι» για τον Λιάγκα! «Είναι γυμνοσάλιαγκας» αναφέρει σε ανάρτηση και τον αδειάζει κανονικά!

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με τον Snik και την συμπεριφορά τόσο του ίδιου όσο και των φίλων του, απέναντι στη ρεπόρτερ του Πρωινού, Μαίρη Αρώνη.

«Της φέρθηκε απίστευτα. Εγώ θεωρώ πως αυτοί οι άνθρωποι θεωρούν πως όσο πιο αγενείς είναι, τόσο πιο μάγκες θα γίνουν. Η αγένεια προς μία εκπρόσωπο των ΜΜΕ, θεωρεί αυτός ο τύπος… μην τον χαρακτηρίσω τώρα. Και δεν είναι και ωραίος γκόμενος. Τι του βρήκε η Ηλιάνα; Την αγένεια εγώ τη βλέπω. Είναι αγενής. Φοβάται τις κάμερες; Σιγά τον Κάνιε Γουέστ της Ελλάδας. Μη χέσ..ουμε κιόλας. Άντε, ο κάθε τίποτα νομίζει πως έχει υπόσταση στην Ελλάδα. Ο κύριος τίποτα. Σιγά ρε μην αποκαλύψουμε το μεγάλο μυστικό του τεράστιου καλλιτέχνη. Έβγαλε η μύγα κωλ.. και έχ..ε τον κόσμο όλο. Αμάν πια. Έχει πέντε φρουρούς. Αισθάνονται όλοι. Δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο με τον κύριο. Τα φιλάκια μας στην Ηλιάνα και μπράβο για την επιλογή της. Να τον χαίρεται. Ηλιάνα να τη χαίρεσαι την καινούργια σου αγάπη», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του, όπως σας αναφέραμε.

Ο Snik, θέλησε να του απαντήσει με μία ανάρτηση στο Instagram που μοιάζει με... τσεκούρι για τα λόγια του!

Συγκεκριμένα, ανήρτησε Instastory, με τον Γιώργο Λιάγκα… όμως πάνω στο κεφάλι του παρουσιαστή ο ράπερ είχε τοποθετήσει ένα σαλιγκάρι σε emoticon σχολιάζοντας, «gimnosaLIAGKAS».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Snik: Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βγάζει «τσεκούρι» για Λιάγκα! «Είναι γυμνοσάλιαγκας»!