Σίσσυ Χρηστίδου: Την είδαμε 10 χρόνια πριν και πάθαμε αμόκ! Το πρόσωπό της μιλάει από μόνο του...

Αδιανόητο!

Σίσσυ Χρηστίδου: Την είδαμε 10 χρόνια πριν και πάθαμε αμόκ! Το πρόσωπό της μιλάει από μόνο του...

Είδατε την Σίσσυ Χρηστίδου 10 χρόνια πριν και πάθαμε αμόκ! Το πρόσωπό της μιλάει από μόνο του και σίγουρα αν την δείτε κι εσείς, θα συμφωνήσετε!

Η παρουσιάστρια, έχει αρκετά χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ και όταν πρωτοξεκίνησε, περίπου 10 χρόνια πριν ήταν ολόιδια στο πρόσωπο! Η ίδια, ανέβασε φωτογραφία χτες στο Instagram και εμείς όταν την είδαμε, πάθαμε σοκ!

Η Σίσσυ Χρηστίδου, είναι μελαχρινή και έχει κάνει κοντινό στο υπέροχο πρόσωπό της. Αν και εκείνη στη σχετική φωτογραφία επικαλείται την... αστυνομία φωτογραφίας, ο χρόνος δεν φαίνεται να έχει περάσει από πάνω της! Δείτε την και θα καταλάβετε:

Η Σίσσυ Χρηστίδου 10 χρόνια πριν

Εχετε δει και την κρεμαστή καρέκλα που έχει σπίτι της;

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το "πρόσωπο" που δεν αποχωρίζεται ποτέ! Δείτε το μαγευτικό ντοκουμέντο!

H Σίσσυ Χρηστίδου είναι λάτρης των social media και δεν το κρύβει! Πρόσφατα μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μια εικόνα με το "πρόσωπο" που δεν αποχωρίζεται ποτέ! Δείτε το μαγευτικό ντοκουμέντο και θα "λιώσετε"!

Και γιατί αυτό; Γιατί η ίδια δεν μπορεί να αφήσει καθόλου μόνο του τον μικρό της τετράποδο φίλο, που όπου και να πάει τον έχει μαζί της!

Σε πρόσφατο ποστ της μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία με τον μικρούλη, σε αστεία πόζα, προκαλώντας "αναταραχή" στα social media, με τα σχόλια να πέφτουν "φωτιά".

Πρόσφατα ωστόσο η παρουσιάστρια μοιράστηκε και φωτογραφία από τις διακοπές της και πάθαμε πλάκα με το εστιατόριο από πάγο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εικόνα που αντίκρισε ο γιος της και έβαλε τα κλάματα! Το άλλο «πρόσωπο» της παρουσιάστριας!

Το άλλο «πρόσωπο» της παρουσιάστριας Σίσσυς Χρηστίδου! Ποια είναι η εικόνα που αντίκρισε ο γιος της και έβαλε τα κλάματα;

Στον μικρό της γιο αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου και δεν περιμέναμε ότι θα το ακούγαμε αυτό από το Έλα Χαμογέλα!

Με αφορμή την πρόσφατη κακοκαιρία και τις καταστροφές που προκλήθηκαν η παρουσιάστρια μίλησε για τη φύση και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ειδύλλιο που δεν έμαθε ποτέ κανείς! Πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δείτε το βίντεο...

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε όταν ο μικρός της γιος, έπρεπε να δει ένα ντοκιμαντέρ για το λιώσιμο των πάγων, έβαλε τα κλάματα αντικρύζοντας τις εικόνες με την ίδια να έχει σοκαριστεί. «Στην πορεία του ντοκιμαντέρ που έδειχνε το λιώσιμο πάγων. το παιδί έβαλε τα κλάματα κι εγώ σοκαρίστηκα γιατί αντιλήφθηκα πως ένα παιδί έξι χρονών καταλαβαίνει τι πάει να συμβεί στον πλανήτη», είπε μεταξύ άλλων και έδειξε το ευαίσθητο πρόσωπό της και την οικολογική της συνείδηση. Μπράβο ρε Σίσσυ!