Νέο πρόσωπο στο OPEN! Ανακοίνωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι πάει στην Αννίτα Πάνια!

Δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Νέο πρόσωπο στο OPEN! Ανακοίνωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι πάει στην Αννίτα Πάνια!

Νέο πρόσωπο εισβάλλει στο δυναμικό του OPEN σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Θα πάει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια!

Σας πάει το μυαλό ποια μπορεί να είναι;

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων ανέφερε πως αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατοκύριακα θα την βλέπουμε μέσα από το "Αννίτα Κοιτά".

Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη! Δείτε όσες λεπτομέρειες αποκάλυψε στο παρακάτω απόσπασμα:

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια είχε βρεθεί σαν καλεσμένη στο παλτό της Αννίτας και η παρουσιάστρια είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν παρατήρησε τα... νύχια της!

Αννίτα Πάνια: Όλοι στο πλατό του OPEN κοιτούσαν το δαχτυλίδι της! Βίντεο από την εκπομπή της! Εσύ το παρατήρησες;

Εσύ παρατήρησες στο βίντεο από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια το δαχτυλίδι της Το κοιτούσαν όλοι στο πλατό του OPEN κι εμείς σας αποκαλύπτουμε πως το φοράει για να μην την πιάνει το κακό το μάτι!

Στο τελευταίο επεισόδιο του Αννίτα Κοίτα που προβλήθηκε στις 19 Ιανουαρίου έκανε την εμφάνισή του ακόμα ένα... παρατράγουδο!

Ο Ένυ αποκάλυψε πως έχει πολλές επιτυχίες στο γυναικείο φύλο και ζήτησε, λοιπόν, από την Αννίτα, να τον βοηθήσει, ώστε να σταματήσουν όλες οι γυναίκες να κολλάνε επάνω του γιατί κουράστηκε να τον κυνηγούν.

Όσο το παιδί αυτό έλεγε την ιστορία του εμάς το μάτι μας έπεσε σε ένα συγκλονιστικό δαχτυλίδι που φορούσε η παρουσιάστρια!

Δείτε το βίντεο γιατί είμαστε σίγουροι πως δεν το παρατηρήσατε:

Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που η Αννίτα μαγνητίζει τα βλέμματα! Είχε συζητηθεί πολύ όταν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της με μαύρο στενό φόρεμα και κόκκινες γόβες!