Ελένη Χατζίδου: Το σπίτι της έχει γεμίσει με φωτογραφίες από ένα πρόσωπο! Δεν είναι ο Ετεοκλής...

Το σαλόνι είναι τίγκα! Φωτογραφία από μέσα!

Ελένη Χατζίδου: Το σπίτι της έχει γεμίσει με φωτογραφίες από ένα πρόσωπο! Δεν είναι ο Ετεοκλής...

Το σπίτι της Ελένης Χατζίδου έχει γεμίσει με φωτογραφίες από ένα πρόσωπο! Δεν είναι ο Ετεοκλής και έχουμε φωτογραφία από μέσα!

Η ίδια, βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον άντρα και το παιδάκι της. Η Ελένη Χατζίδου μάλιστα, εχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με το κορμί της χωρίς καθόλου φίλτρα...

Χτες το βράδυ μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε σε φωτογραφία το σαλόνι της, το οποίο και έχει γεμίσει με φωτογραφίες από ένα πρόσωπο που... δεν είναι ο Ετεοκλής! Ο λόγος για την μικρή Μελίτα - Δήμητρα, την κορούλα της που της έχει κλέψει την καρδιά! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου το σπίτι της

Ελένη Χατζίδου: Δεν φαντάζεστε τι έχει στο σαλόνι του σπιτιού της με τον Ετεοκλή! Είναι καφέ και...

Δεν φαντάζεστε τι έχει η Ελένη Χατζίδου στο σαλόνι του σπιτιού της με τον Ετεοκλή Παύλου! Είναι σε χρώμα καφέ και... θέλουμε και εμείς μία τέτοια!

Η γνωστή τραγουδίστρια βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της με τον αγαπημένο της Ετεοκλή και τον καρπό του έρωτά τους, την μικρή τους κορούλα!

Η Ελένη Χατζίδου είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, εχθές μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory δημοσίευσε ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της και το μάτι μας έπεσε πάνω σε ένα αντικείμενο!

Τι αντικείμενο ήταν αυτό; Μια κιθάρα, είναι καφέ και ηλεκτροακουστική! Φαίνεται πως η Ελένη Χατζίδου εκτός από καλή τραγουδίστρια ξέρει να παίζει και κιθάρα!

Δείτε σχετικό στιγμιότυπο:

Ελένη Χατζίδου σπίτι Ετεοκλής Παύλου σαλόνι

Δεν είναι το μόνο που μας έκανε εντύπωση, αφού σαλόνι και κουζίνα στο σπίτι τους είναι ένα!