Κάτια Ζυγούλη: Μόλις αποκαλύφθηκε το μυστικό της! Η φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά που πρόδωσε τα πάντα!

Η νέα συνεργασία βόμβα!

Κάτια Ζυγούλη: Μόλις αποκαλύφθηκε το μυστικό της! Η φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά που πρόδωσε τα πάντα!

Μόλις αποκαλύφθηκε το μυστικό της Κάτιας Ζυγούλη! Η φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά που πρόδωσε τα πάντα και έχουμε λεπτομέρειες για την συνεργασία βόμβα!

Η ίδια, εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube. Εκεί θα δούμε ένα πρόσωπο φωτιά και σίγουρα το συγκεκριμένο βίντεο θα σαρώσει σε προβολές!

Η Κάτια Ζυγούλη έκανε την ανακοίνωση, έχοντας τον Σάκη Ρουβά στο πλευρό της, ο οποίος την στηρίζει σε όλα! «Του είπα να προσέχει τι λέει αλλά δεν μ’ άκουσε! Καλά να πάθει » έγραψε στη λεζάντα και αναμένουμε την επική συνεργασία! Δείτε το σχετικό post:

Έχετε διαβάσει και τι έγινε τελικά με την εκπομπή της στην ΕΡΤ;

Κάτια Ζυγούλη: Το μυστικό που κράτησε καλά φυλαγμένο από τη δημοσιότητα! Μόνο ο Ρουβάς το ήξερε!

Μόνο ο Σάκης Ρουβάς ήξερε αυτό το μυστικό της Κάτιας Ζυγούλη! Το κράτησε καλά φυλαγμένο από τη δημοσιότητα!

Η καλλονή Κάτια και ο πασίγνωστος τραγουδιστής αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής shownbiz και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια!

Πολλές φορές η Κάτια Ζυγούλη μοιράζεται μαζί μας πράγματα από την καθημερινότητά της με τον Σάκη Ρουβά και τα 4 παιδιά τους, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο Youtube.

Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο έκανε μία αποκάλυψη όταν θυμήθηκε μια παλιότερη δουλειά της με τον γνωστό φωτογράφο, Θανάση Κρίκη.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Με τον Θανάση Κρίκη έχουμε κάνει πάρα πολλές δουλειές. Το 2008, είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδί. Είναι σαφέστατα μυστικό ακόμα και δεν το ξέρει κανένας, με το ζόρι το το ξέρουν κάποιοι στο γραφείο μου. Μου έχουν κλείσει μια φωτογράφιση και ο Θανάσης έχει αποφασίσει ότι περνάει τη φάση το μοντέλο ίπταται. Το έφερα εις πέρας όμως και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα».

Αυτό ήταν το μεγάλο της μυστικό που δεν ήθελε ακόμη να διαρρεύσει και το γνώριζε μόνο ο αγαπημένο της, Σάκης Ρουβάς και τα πολύ κοντινά της πρόσωπα!

Το ζευγάρι όμως έχει και ένα "μυστικό" σύμβολο για τη σχέσης τους και σημαίνει πολλά...