Βασιλική Μιλλούση: Η τρυφερή φωτογραφία που συγκίνησε το Instagram! Δεν θα πιστέψετε τι κάνει μαζί με την κόρη της!

"Χαμός" στα social media!

Βασιλική Μιλλούση: Η τρυφερή φωτογραφία που συγκίνησε το Instagram! Δεν θα πιστέψετε τι κάνει μαζί με την κόρη της!

Μια τρυφερή φωτογραφία που συγκίνησε το Instagram ανέβασε η Βασιλική Μιλλούση και σκόρπισε τον "πανικό"! Δεν θα πιστέψετε τι κάνει μαζί με την κόρη της σε καθημερινή βάση!

Η ίδια ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί με τους θαυμαστές της και ακόλουθούς της, την γλυκιά της συνήθεια!

Πηγαίνοντας λοιπόν στην καθημερινή της λατρεία. το γυμναστήριο, επέλεξε να φέρει μαζί της και την μικρούλα της, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως μαμά και κόρη πάνε πακέτο.

Χαρακτηριστικά μάλιστα έγραψε, "Στην προπόνηση με την μπέμπα μου"!

Βασιλική Μιλλούση κόρη

Ο μπαμπάκας ωστόσο βρίσκεται και αυτός στα χνάρια της Βασιλικής Μιλλούση, που συνηθίζει να ενημερώνει το κοινό της με μπόλικες φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές της μπέμπας.

Βασιλική Μιλλούση: Τι κάνει η νέα μανούλα όσο το μωράκι της κοιμάται; Η γλυκιά φωτογραφία που "έριξε" το Instagram!

Η γλυκιά φωτογραφία της Βασιλική Μιλλούση "έριξε" το Instagram! Δεν θα πιστέψετε τι παραδέχτηκε πως κάνει η νέα μανούλα όσο το μωράκι της κοιμάται! Η ίδια δεν άντεξε και μοιράστηκε την στιγμή με τους ακόλουθούς της.

Η αθλήτρια πλέον ζει μοναδικές στιγμές, αφού η μικρή της, την γεμίζει καθημερινά ευτυχία με τα παιχνίδια στο σπίτι και τις βόλτες τους. Κάτι φυσικά που λατρεύει να σχολιάζει και στα social media.

Ως λάτρης των κοινωνικών δικτύων λοιπόν, δεν παραλείπει να ανεβάζει την καθημερινότητά της με την μπέμπα της, στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Πρόσφατα μάλιστα, η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί τι κάνει με το που βλέπει την μικρούλα της να κοιμάται...

«Το κάνετε ή το κάνατε και εσείς αυτό ε?? να καθεστε και να χαζευετε όσο κοιμαται», σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της, με τα σχόλια να πέφτουν "βροχή".

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το σώμα της ένα μήνα μετά την γέννηση της κόρης της!

Έτσι είναι το σώμα της Βασιλικής Μιλλούση, ένα περίπου μήνα μετά την γέννηση της κόρης της, καρπό του έρωτα της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η αθλήτρια πλέον ζει μοναδικές στιγμές, αφού η μικρή της, την γεμίζει καθημερινά ευτυχία με τα παιχνίδια στο σπίτι και τις βόλτες τους.

Η Βασιλική Μιλλούση με το που γέννησε μπήκε σε πρόγραμμα για να χάσει όσα κιλά πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και να επανέλθει το σώμα της στα φυσιολογικά.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία της και μας έδειξε πως είναι το κορμί της ένα μήνα μετά...

Βασιλική Μιλλούση σώμα