Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό της κόρης τους! Η τρυφερή φωτογραφία!

Και οι δυο έχουν μεγάλη αδυναμία στην μπέμπα τους!

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό της κόρης τους! Η τρυφερή φωτογραφία!
News 03.12.2019 18:42

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας ζουν ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό της κόρης τους. Η τρυφερή αυτή φωτογραφία το αποδεικνύει.

Το ζευγάρι φέτος θα γιορτάσει τα πρώτα Χριστούγεννα με την νεογέννητη κορούλα τους, που από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον κόσμο τους γεμίζει χαρά.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες στόλισαν το σπίτι τους, μπαίνοντας έτσι σιγά σιγά στο κλίμα των εορτών.

Όταν ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, απολαμβάνει τις βόλτες του με την Βασιλική Μιλλούση και την μπέμπα τους.

Το πρωί της Τρίτης,πήραν την κόρη τους και τον σκύλο και έκαναν βόλτα στο πάρκο. Μάλιστα, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία του στον λογαριασμό της στο Instagram.

Βασιλική Μιλλούση  Λευτέρης Πετρούνιας κόρη

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Που βρέθηκαν λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους; Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Που βρέθηκαν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας λίγο μετά την γέννηση της κόρης τους; Είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει αδιαμφισβήτητα την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού πριν λίγες μέρες γεννήθηκε η κορούλα τους.

Έτσι, φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για τους δυο τους αφού στη συντροφιά τους θα έχουν το νεογέννητο μωράκι τους.

Οι δυο τους αρχίζουν σιγά σιγά και μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, αφού οι δυο τους επισκέφτηκαν κατάστημα με χριστουγεννιάτικα προκειμένου να στολίσουν το σπίτι τους.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "χαζομπαμπάς" αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία της Βασιλικής Μιλλούση στον προσωπκό λογαριασμό του στο Instagram και έδειχνε πως είχε γεμίσει το καρότσι των αγορών τους.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

« Ήθελε να πάρει κάτι να στολίσει είπε».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Βασιλική Μιλλούση Λευτέρης Πετρούνιας

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης του! Το δώρο που τον "πρόδωσε"...

Άθελα του ο Λευτέρης Πετρούνιας, μας αποκάλυψε το όνομα της νεογέννητης κόρης του! Αυτό ήταν το δώρο που τον πρόδωσε...!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το όνομα του μωρού τους, ωστόσο μια κίνηση του ολυμπιονίκη ήταν αρκετή προκειμένου να το μάθουμε.

Συγκεκριμένα, χτες ο Λευτέρης Πετρούνιας διαγωνίστηκε κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο που πήρε στην απονομή! Μαζί με το μετάλλιο, ένας από τους διοργανωτές προσέφερε στον Πετρούνια ένα μωρουδιακό φορμάκι που έγραφε πάνω: «Είσαι πάντα ευπρόσδεκτη στο Κότμπους, Σοφία», αποκαλύπτοντας έτσι το όνομα της νεογέννητης μπέμπας.

πετρούνιας μιλλούση κόρη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Όλα όσα δεν ήξερες για τη σχέση τους!

Βασιλική Μιλλούση: Αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση και ο θρησκευτικός γάμος με τον Λευτέρη Πετρούνια!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.g

Share