Σάκης Ρουβάς: Έκανε την κίνηση που συγκίνησε την Κάτια Ζυγούλη! Τον καμάρωνε από μακριά!

Το πιο τρυφερό πρόσωπο του τραγουδιστή!

Σάκης Ρουβάς: Έκανε την κίνηση που συγκίνησε την Κάτια Ζυγούλη! Τον καμάρωνε από μακριά!

Ο Σάκης Ρουβάς, για μία ακόμη φορά έκανε την κίνηση που συγκίνησε τόσο τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, όσο και όλο τον κόσμο που τον παρακολούθησε! Η αγαπημένη του, τον καμάρωνε από μακριά για την υπέροχη πράξη του!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει δείξει πάρα πολλές φορές πως είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για το κοινωνικό σύνολο και έχει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Έτσι, όπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε σε ένα ακόμα φιλανθρωπικό event και μοίρασε δεκάδες χαμόγελα σε μικρά παιδιά, κάνοντας περήφανη την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη!

Στο μεταξύ, γνωρίζατε πως η Κάτια Ζυγούλη, ετοιμάζεται να κάνει τη δικιά της εκπομπή στην τηλεόραση;

Σάκης Ρουβάς φιλανθρωπία

Κάτια Ζυγούλη: Πέταξε τα τακούνια και έβαλε μπότες! Πάτησε στις λάσπες και ο Ρουβάς την κοίταζε άναυδος!

Η Κάτια Ζυγούλη το τόλμησε, πέταξε τα τακούνια της και έβαλε μπότες! Το μοντέλο δε δίστασε και πάτησε μέσα στις λάσπες με ένα χαμόγελο που έφτανε μέχρι τα αυτιά! Ο Σάκης Ρουβάς την κοίταζε από μακριά και είχε μείνει άναυδος!

Το πανέμορφο μοντέλο έχει δείξει πως δε διστάζει να κάνει ακόμα και τις πιο σκληρές δουλειές και έτσι έκανε μία αποφασιστική κίνηση που δεν περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ζυγούλη, αποφάσισε να κάνει δεντροφύτευση και έτσι "έπεσε" με αποφασιστικότητα στις λάσπες με τα μποτάκια της αλλά για καλό σκοπό !

«Δεν με πειράζει καθόλου που γέμισα λάσπες, αντιθέτως το ευχαριστήθηκα! Αυτό μου μετράει είναι ότι βάλαμε το δικό μας λιθαράκι για να ξανά πρασινίσει η πλαγιά του Νταού Πεντέλης. Μπράβο σε όλους» έγραψε στο Instagram!

Στο μεταξύ έχετε δει τον μεγάλο της γιο; Είναι ίδιος με τον Σάκη Ρουβά!

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Πήγαν «σετ» σε εκδήλωση! Οι καφές μπότες συνδυάστηκαν με πανωφόρι και πήραν 10άρι!

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, πήγαν «σετ» σε εκδήλωση! Οι καφές μπότες συνδυάστηκαν με πανωφόρι και πήραν 10άρι αφού το look είναι άλλου επιπέδου!

Το λαμπερό ζευγάρι πήγε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "ΕΛΠΙΔΑ", για πολύ καλό σκοπό και «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Η Κάτια και ο Σάκης, συνδύασαν τις αποχρώσεις των ρούχων τους και μαγνήτισαν τα βλέμματα! Το μοντέλο φόρεσε καφέ μπότες και ο ταλαντούχος τραγουδιστής έβαλε τζάκετ σε καφέ, ώστε να ντυθούν παρόμοια. Το look τους πήρε 10άρι από εμάς και κατάφεραν και ξεπέρασαν σε κομψότητα, και το πιο πρόσφατο που είχαν κάνει!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης ΡουβάςΚάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς εμφάνισηΚάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς πήγαν σε εκδήλωση