My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Πήρε τον κρίσιμο βαθμό για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια του σημερινού επεισοδίου!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αυτή η κοπέλα κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια αποσπώντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία και τις περισσότερες ψήφους από τις συμπαίκτριες της!

Αφού κατάφερε να αποσπάσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τις συμπαίκτριες της και από την κριτική επιτροπή, στη συνέχεια, κατάφερε να συγκεντρώσει και τις περισσότερες ψήφους.

Ο λόγος για την Κρίστεν Λεωτσάκου η οποία βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ στη δεύτερη ήταν η Ζάνα Σίρεακ.

Οι συμπαίκτριές του ψήφισαν και ανέδειξαν νικήτρια της ημέρας την Κρίστεν.

Η δράση στο My Style Rocks συνεχίζεται το βράδυ στο Gala, όπου ξέρουμε ποια παίκτρια θα αποχωρήσει!

My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης "δίκασε" την Κιάρα Μαρκέζη! «Μην παίζεις θέατρο»!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είχε άλλη μία κόντρα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής δε δίστασε και "δίκασε" την Κιάρα Μαρκέζη σχολιάζοντας: «Μην παίζεις θέατρο»!

Ο αγαπημένος κριτής του My Style Rocks, μοιράζει τους άσους σαν να μην υπάρχει αύριο και δε διστάζει να έρθει σε κόντρα σχεδόν με όλες τις παίκτριες!

Έτσι αφού στο στόχαστρό του βρέθηκε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, σειρά είχε και η Κιάρα Μαρκέζη στην οποία είπε:

«Τι να πω εγώ; Ο λόγος μου περισσεύει. Την πήρες την δουλειά άρα αυτά που σου είπα χθες δεν έχουν καμία ισχύ. Είναι σα να λέω ότι μου κατέβει. Εσύ πήγες, την πήρες την δουλειά γιατί ήσουν πολύ σωστά ντυμένη και επειδή ξέρεις πολλά πράγματα και επιμένεις σε αυτό το πράγμα, τι να σου πω εγώ;», είπε στην αρχή ο Στέλιος Κουδουνάρης και όταν άκουσε την απάντηση που έδωσε η Κιάρα Μαρκέζη είπε: «Να σε ρωτήσω κάτι; Λέει κάπου το θέατρο της Παρασκευής; Δηλαδή τώρα μου απαντάς και μου λες της άρεσε το street style; Τώρα σοβαρά; Καλά το λες, για να το λες. Εκεί που πας δεν ντύνεσαι έτσι. Για να κάνεις casting φωτογράφων πρέπει να φοράς χρώμα, πρέπει τα μαλλιά σου να είναι πιο φουντωτά. Πραγματικά σε συμπαθώ πάρα πολύ αλλά αν θέλεις να παίξουμε θέατρο γίνεται. Σταμάτα να παίζεις θέατρο. Σταμάτα».