Φαίη Σκορδά: Μίλησε για τον έρωτα! «Νιώσε τον και...»

Το ποίημα που δημοσίευσε!

Φαίη Σκορδά: Μίλησε για τον έρωτα! «Νιώσε τον και...»

Κι όμως η Φαίη Σκορδά μίλησε για τον έρωτα! «Νιώσε τον και...» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση και προκαλεί εντυπώσεις! Το δημοσίευσε η ίδια στο Instagram!

Πρόκειται για ένα ποίημα, το οποίο και η Φαίη Σκορδά αναδημοσίευσε μιας και ως γνωστόν, αγαπά πολύ τα βιβλία και την ποίηση. Το συγκεκριμένο στιχάκι μίλησε στην καρδιά της και η παρουσιάστρια αποφάσισε να το αναδημοσιεύσει αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Άλλωστε η ίδια έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι είναι ιδιαίτερα ρομαντική. Πάντως, η Φαίη Σκορδά δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σχολιασμού της προσωπικής της ζωής, αφού όπως τονίζει έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά της. Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Φαίη Σκορδά σχέση

Να θυμίσουμε και την φωτογραφία που την έκανε να πάει στις Αρχές....

Νέος έρωτας για τη Φαίη Σκορδά; Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί! (Βίντεο)

Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε σήμερα το μεσημέρι η εκπομπή "Αποκαλυπτικά live"!

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης έκανε αναφορά στη νέα σχέση της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 καθώς και πως θα αντιδράσει ο Γιώργος Λιάγκας μόλις μάθει την είδηση.

Ο παρουσιαστής του Νέου Epsilon, είπε χαρακτηριστικά: "Πάει στο ραδιόφωνο θα φύγω με τις κλοτσιές μόλις δει ο Λιάγκας ότι βγάζω τέτοια ρεπορτάζ! Θα λείπω αύριο.."

Έπειτα, φιλοξένησε την αστρολόγο, Βάσια Μαυράκη, η οποία σύμφωνα με το ζώδιο της Φαίης Σκορδά υποστήριξε πως είναι ήδη ερωτευμένη και πλέον είναι έτοιμη για να προχωρήσει στην δημόσια ανακοίνωση για τη νέα σχέση στη ζωή της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...