Best Friend's Fear: "Πανικός" για την Έλλη Κοκκίνου! Η στιγμή που της επιτέθηκαν και έγινε viral!

Έλιωσαν στα γέλια!

Best Friend's Fear:

"Πανικός" προκλήθηκε στο τρέιλερ της Έλλη Κοκκίνου στο χθεσινό επεισόδιο του Best Friend's Fear! Η στιγμή που της επιτέθηκαν με τσεκούρια έγινε viral και έκανε τους πάντες να "λιώσουν" στο γέλιο!

Η γνωστή τραγουδίστρια οδηγήθηκε από τους συνεργάτες της για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης στη λίμνη Μπελέτσι!

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια πλάσματα που κατοικούν σε αυτήν την περιοχή και ακούγονται διάφορα για τα οποία η Έλλη Κοκκίνου είχε ενημερωθεί. Ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται ουρλιαχτά. Όταν το συνεργείο επέστρεψε στο τροχόσπιτο τα πάντα ήταν γεμάτα αίματα ενώ έλειπαν και τα πράγματα τους, με αποτέλεσμα εκείνη να αρχίσει σιγά σιγά να φρικάρει.

Δείτε την επική φάρσα στο παρακάτω βίντεο.

Θυμηθείτε επίσης την επική φάρσα, που προκάλεσε "ταραχή" στην Βίκυ Σταυροπούλου τις προηγούμενες εβδομάδες!

Best Friend's Fear: Αυτές είναι οι φάρσες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα!

Αυτές θα είναι οι φάρσες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στο Best Friend's Fear του ANT1! Τι μας ετοιμάζει αυτή τη φορά ο Σάββας Πούμπουρας;

Οι ήδη πολυσυζητημένες -για διαφορετικούς λόγους- φάρσες του Σάββα Πούμπουρα επιστρέφουν και αυτή την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου (στις 22.45, ΑΝΤ1), με τρία διαφορετικά θύματα.

Η Έλλη Κοκκίνου έρχεται με την ομάδα της στη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση. Τόσο ο φωτογράφος όσο και οι συνεργάτες της, έχουν μάθει καλά το ρόλο τους. Ο Δημήτρης, συνεργάτης της εκπομπής, βρίσκεται εκεί για το backstage video της φωτογράφισης. Στα πλάσματα της λίμνης, βέβαια, δεν αρέσουν και πολύ οι επισκέψεις… Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας.

Ο Βίκτωρας προσκαλεί τον Jerom Kaluta σε σπίτι φίλου του ο οποίος μετακομίζει στο εξωτερικό, για να διαλέξουν ποια αντικείμενα θέλουν να κρατήσουν. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Jerom είναι ότι το σπίτι ανήκει σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων.

Η Σοφία έρχεται στο σπίτι για να κάνει babysitting στη μικρή Αναστασία. Η σχέση της με τα παιδιά είναι πολύ καλή. ‘Ηρθε όμως η ώρα να μάθουμε πώς τα πηγαίνει και με τα φαντάσματα.

Θυμηθείτε επίσης την επική φάρσα, που προκάλεσε "ταραχή" στην Βίκυ Σταυροπούλου τις προηγούμενες εβδομάδες!

Σάββας Πούμπουρας: Είναι επίσημο! Αυτή είναι η πρεμιέρα του Best Friend’s Fear!

Είναι επίσημο! Αυτή είναι η πρεμιέρα του Best Friend’s Fear και της επιστροφής του Σάββα Πούμπουρα! Πότε θα τον δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Κάθε εβδομάδα στο «Best Friend’s Fear», φίλοι, στήνουν φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους τους!

Προσωπικότητες γνωστές και μη στο ευρύ κοινό, θα εμπλέκονται σε καταστάσεις όπου το παράδοξο και το τρομακτικό θα μοιάζουν με πραγματικότητα.

Οι κάμερες του BFF βρίσκονται κρυμμένες παντού: σε σαλόνια σπιτιών, σε κέντρα αισθητικής, σε ιατρεία, σε δάση, σε εργαστήρια και σε άλλα μέρη υπεράνω πάσης υποψίας!

Αναπάντεχες εξελίξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη με σκοπό το «θύμα» να δοκιμάσει τα όριά του… στο φόβο! Εγκλωβισμός, υπερφυσικά όντα, επιστημονικά λάθη και παρανοήσεις μπαίνουν σε μια καλοστημένη πλοκή και η εξέλιξη της ιστορίας θα παρακολουθείται από τον Σάββα Πούμπουρα μέσα από το κοντρόλ ή το βαν παρακολούθησης, όπου καταγράφεται κάθε αντίδραση του θύματος. Από εκεί θα δίνονται και οι «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας.

Τρόμος, αγωνία, μυστήριο και πολύ γέλιο είναι τα βασικά στοιχεία της εκπομπής που θα μας παρουσιάσει τις πιο τρομακτικές ιστορίες που θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε άνετα… από τον καναπέ του σπιτιού μας!

«Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα. Παρασκευή, στις 22:45, στον ΑΝΤ1!

Εσείς ωστόσο έχετε δει την πρώτη εικόνα με την μικρή του μπέμπα; Ο ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας!