Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Σεισμός" στο Buckingham! Η βασίλισσα Ελισάβετ και όμως το έκανε! Αυτό είναι το "ένοχο" μυστικό της! Ακόμα και η Meghan Markle έμεινε "παγωτό"!

Τι είναι αυτό που κρύβει;

News 25.01.2020 13:10

"Σεισμός" επικρατεί στο Buckingham με τη νέα αποκάλυψη για την βασίλισσα Ελισάβετ! Και όμως δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έκανε! Αυτό είναι το "ένοχο" μυστικό της, που ακόμα και η Meghan Markle όταν το έμαθε, έμεινε "παγωτό"!

Η βασίλισσα έχει ένα μυστικό πέρασμα κρυμμένο πίσω από έναν καθρέφτη στο παλάτι, που την βοηθάει να πάρει μια συντομότερη διαδρομή από τα ιδιωτικά διαμερίσματά της στα κρατικά δωμάτια!

Στην εκπομπή Good Morning της ITV, η Kate Garraway έκανε στους θεατές μια περιήγηση στο White Drawing Room, λέγοντας στην κάμερα, "Φαίνεται όμορφο, έτσι δεν είναι;" Πλησιάζοντας τον καθρέπτη είπε, "Όμορφη καμπίνα εδώ, θαυμάσιο αγγείο, χρυσά κηροπήγια εκεί. Αν όμως τραβήξω εδώ αυτό θα δείτε. Θέλει λίγη δύναμη, η βασίλισσα μάλλον είναι πιο δυνατή από ότι φαίνεται!"

Και τότε ήταν που έγιναν τα αποκαλυπτήρια για το μυστικό μονοπάτι που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

βασίλισσα Ελισάβετ μυστικό βασίλισσα Ελισάβετ μυστικό πέρασμα

Εσείς ξέρατε πως ακόμα και η ίδια η Βασίλισσα είχε δηλώσει πως η Diana δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας;

Χαμός στο Buckingham! Η Ελισάβετ «τελείωσε» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι! Αρνείται να μιλήσει για την «ασφάλεια» του!

Χαμός γίνεται στο Buckingham, με την Ελισάβετ να «τελειώνει» με μια λέξη Μέγκαν και Χάρι! Αρνούνται να μιλήσουν για την ασφάλεια τους.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν δεν θα μπορούν να κάνουν πλέον χρήση των τίτλων τους και δεν θα λαμβάνουν δημόσιους πόρους για βασιλικά καθήκοντα, δήλωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το ζευγάρι επίσης δεν θα αντιπροσωπεύει τυπικά τη βασίλισσα.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δήλωσαν επίσης ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν στο δημόσιο τις 2,4 εκατομμύρια στερλίνες που έλαβαν για την ανακαίνιση του Frogmore Cottage, το οποίο θα παραμείνει η οικογενειακής τους έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νέα ρύθμιση τίθεται σε ισχύ την άνοιξη του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, κι έρχεται μετά το αίτημα του ζευγαριού να μην συμμετέχει στα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας.

Ικανοποιημένη η Ελισάβετ

Σε γραπτή δήλωση η Βασίλισσα αναφέρει ότι μετά από πολλούς μήνες συνομιλιών αλλά και τις πιο πρόσφατες συζητήσεις είναι ικανοποιημένη που από κοινού «βρήκαμε μια εποικοδομητική και υποστηρικτική οδό προς τα εμπρός για τον εγγονό μου και την οικογένειά του».

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειάς μου», συνεχίζει η δήλωση.

«Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα της έντονης επιτήρησης τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσίωσή τους και το έργο τους σε όλη τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και πέρα ​​από αυτήν και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για το πόσο γρήγορα ο Μέγκαν έγινε μέλος της οικογένειας.

Είναι η ελπίδα ολόκληρης της οικογένειάς μου ότι η σημερινή συμφωνία τους θα τους επιτρέπει να αρχίσουν να χτίζουν μια νέα ζωή με ευτυχία και ειρήνη.»

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι το βασιλικό ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να αποχωρήσει από τα βασιλικά καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων στρατιωτικών διορισμών.


«Δεν θα λαμβάνουν πλέον δημόσια κονδύλια για βασιλικά καθήκοντα», ανέφερε η δήλωση.

«Με την ευλογία της βασίλισσας, οι Σάσεξ θα συνεχίσουν να διατηρούν τις αξίες της μεγαλειότατης. Ενώ δεν μπορούν πλέον να εκπροσωπούν τυπικά τη Βασίλισσα, οι Σάσεξ έχουν καταστήσει σαφές ότι σε όλες τους τις ενέργειες θα συνεχίσουν να τιμούν τις αξίες της Αυτού Μεγαλειότητας. Οι Σάσεξ δεν θα χρησιμοποιήσουν τους τίτλους HRH (His/Her Royal Majesty), επειδή δεν εργάζονται πλέον ως μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.»

Το παλάτι είπε ότι δεν θα σχολιάσει τις προβλέψεις για την ασφάλεια του βασιλικού ζευγαριού

Βέβαια θυμίζουμε πως σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Βασίλισσα ήταν πιο αυστηρή σχετικά με το θέμα της παραίτησης του ζευγαριού!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός στο παλάτι! Φεύγουν για αυτό τον προορισμό Μέγκαν και Χάρι!

Δε θα το πιστεύετε! Αυτό είναι το παρατσούκλι του γιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan!

Διαβάστε περισσότερα news στο YouWeekly.gr

Share