Χρήστος Μπάρκας: Στην τηλεόραση ο "Κρατς" του Master Chef; Όλες οι λεπτομέρειες!

Τι αποκάλυψε ο ίδιος;

Χρήστος Μπάρκας: Στην τηλεόραση ο

Μια αποκάλυψη - "βόμβα" έκανε ο Χρήστος Μπάρκας και μίλησε "ανοιχτά" για το εάν θα τον δούμε πάλι στην τηλεόραση! Όλες οι λεπτομέρειες από τον ίδιο τον "Κρατς" του Master Chef!

Ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" και την Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε για τα πάντα και μεταξύ άλλων, μίλησε και για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα!

H παρουσιάστρια τον ρώτησε αν θα τον δούμε στα νέα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής με εκείνον να δηλώνει πως ακόμη δεν γνωρίζει κάτι επίσημο, ενώ όταν ρωτήθηκε για τηλεοπτικές προτάσεις ο Χρήστος Μπάρκας αποκάλυψε πως δεν υπάρχουν ακόμη.

Το trailer ωστόσο του νέου κύκλου του MasterChef το έχετε δει;

Master Chef: «Έσκασαν» ευχάριστα για τον Κρατς! Τι ανακοίνωσε ο Χρήστος Μπάρκας;

«Έσκασαν» ευχάριστα για τον Κρατς από το Master Chef! Τι ανακοίνωσε ο Χρήστος Μπάρκας στο Instagram με μια ανάρτηση και έγινε χαμός; Δείτε φωτογραφία!

Ο αγαπημένος παίκτης του Master Chef, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει κανονικά στο κανάλι του στο Youtube, και μάλιστα οι συνταγές του θα ανεβαίνουν μέσω βίντεο!

Οι προβολές έχουν εκτοξευθεί και τα βίντεό του γίνονται ανάρπαστα! Μάλιστα ο Κρατς έχει διαμορφώσει και ειδικό χώρο, στο οποίο κάνει τα γυρίσματα. Nα τονίσουμε ωστόσο, πως η ακριβής ημερομηνία γα το επόμενο βίντεο δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα, όμως σήμερα ο Χρήστος Μπάρκας από το Master Chef, μπήκε και στην κουζινα της Φαίης Σκορδά! Δείτε την σχετική ανάρτηση με την ανακοίνωση για το Youtube:

Θυμάστε και την κίνηση με το μεγαλείο ψυχής; Δώρισε τα ρούχα του....

Με την καταγωγή του Χρήστου Μπάρκα από το MasterChef θα «μείνετε»! Ο Κρατς του STAR είναι από....

Με την καταγωγή του Χρήστου Μπάρκα, που γνωρίσαμε από το MasterChef το show μαγειρικής του STAR θα «μείνετε». Ο Κρατς είναι από μια πόλη που δεν πάει το μυαλό σας.

Ο σεφ έχει μείνει στην ιστορία με την επική του ατάκα «Κρατς». Βέβαια, μέσα στο παιχνίδι είχε δείξει ότι έχει πάρα πολλές δυνατότητες και από πολλούς είχε θεωρηθεί φαβορί.

Ποια είναι μερικά πράγματα ωστόσο που δεν γνωρίζουμε για τον Χρήστο Μπάρκα;

Είναι 33 χρονών και κατάγεται από τα Ιωάννινα. Για τον Χρήστο μαγειρική σημαίνει να ακούς αυτό που πραγματικά θέλεις να ζεις καθημερινά. Μετά το παιχνίδι είδε μεγάλη επιτυχία με τον ίδιο να δουλεύει σε γνωστό εστιατόριο, ενώ είχε πάρει μέρος στο Globetrotters. Είχε κερδίσει ή όχι;