Globetrotters: Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τον τελικό! Πόσα λεφτά θα πάρουν;

Και που θα τα δώσουν;

Globetrotters: Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τον τελικό! Πόσα λεφτά θα πάρουν;

Αυτό είναι το ζευγάρι που κέρδισε τον τελικό στο Globetrotters. Πόσα λεφτά θα πάρουν για την νίκη τους;

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Στέλιος και Μιχαήλ Κρητικός, αλλά και Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βουρός, ήταν τα τρία ζευγάρια που διεκδίκησαν το χρηματικό έπαθλο.

Οι παίκτες τελείωσαν τις αποστολές τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, όπου συναντήθηκαν με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος μέτρησε τα αντικείμενα που έφεραν από όλους τους προορισμούς που προκειμένου να μάθουν ποιος είναι τελικά ο νικητής.

Το ζευγάρι το οποίο μάζεψε όλα τα αντικείμενα ήταν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη και κέρδισαν 30.000 ευρώ και τα οποία θα διατεθούν στην Πανελλήνια Ένωση Ελλήνων Πολυτέκνων.

Τα άλλα δυο ζευγάρια κέρδισαν από 10.000 ευρώ που θα δώσουν κι αυτά σε κάποιο ίδρυμα της επιλογής τους.

Εντωμεταξύ δείτε ποιο όνομα «βόμβα» δηλώνει συμμετοχή για τον επόμενο κύκλο

Σοκ στο Globetrotters! Αυτός ο παίκτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Globetrotters: Σοκ προκάλεσε αυτός ο παίκτης που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ένα απρόοπτο ήρθε να ταράξει την κανονική ροή του δημοφιλούς ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star, μιας και ένας από τους παίκτες κατέρρευσε και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Globetrotters- spoiler! Αυτοί οι δύο είναι οι νικητές του ταξιδιωτικού ριάλιτι!

Ο λόγος για το γιο του Στέλιου Κρητικού, Μιχαήλ Άγγελο ο οποίος μετά το περιστατικό της τροφικής δηλητηρίασης που πέρασε όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, δεν έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του με αποτέλεσμα να μην αντέχει και να καταρρέει στο σημερινό.

Πατέρας και γιος βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη, χρειάστηκε όμως να διακόψουν και πάλι την αποστολή του καθώς ο Μιχαήλ Άγγελος χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.