Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά! Τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους!

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά! Τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους!

Τον τρόμο έζησε η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, καθώς τους λήστεψαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι! Δύσκολες ώρες για τους τραγουδιστές!

Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz φαίνεται πως τους απείλησαν, και τους έδεσαν πριν γίνει η ληστεία! Πως έγινε αυτό ωστόσο και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν;

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου! Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά την αναχώρησή της μαζί με τον σύζυγο της από νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, πάρκαρε στο σπίτι της. Τότε, τους ακινητοποίησαν τέσσερις άντρες με κουκούλες και τους οδήγησαν στο σπίτι.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ίδια και και τον γνωστό τραγουδιστή και τους έδεσαν, ενώ τους ρωτούσαν επιτακτικά πού έχουν χρήματα. Αφού απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή.

Ενώ, πριν από λίγο καιρού θύμα επίθεσης πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος στο κέντρο της Αθήνας!


Πηγή: iefimerida.gr

Διονύσης Σχοινάς: Με την ανάρτηση που έκανε για την Καίτη Γαρμπή θα «λιώσετε»!

Με την ανάρτηση που έκανε ο Διονύσης Σχοινάς για την Καίτη Γαρμπή θα «λιώσετε». Το ζευγάρι ακόμη και μετά από πολλά χρόνια γάμου είναι πολύ ερωτευμένο.

Μια απόδραση σημείωσαν σε χειμερινό προορισμό και έκαναν γνωστό το γεγονός στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή, πόζαρε με χαμόγελο στο φωτογραφικό φακό του Διονύση Σχοινά και η φωτογραφία δημοσίευσε ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«#mylove #magicmoments #kaitigarbi #greece #happy #picoftheday #family #blessed #snow #model #modelofmylife», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.

Διονύσης Σχοινάς Καίτη Γαρμπή

Ο Διονύσης Σχοινάς είχε βρεθεί στο Καλό Μεσημεράκι και είχε αναφερθεί στην πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή.

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η δημοσίευση για τα γενέθλια του γιου τους! Πόσο χρονών έγινε;

Ο γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά πόσο χρονών έγινε; Η δημοσίευση της Καίτης για τα γενέθλιά του!

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την γνωστή τραγουδίστρια και τον σύζυγό της, αφού ο μονάκριβος γιος τους είχε τα γενέθλιά του!

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του Δημήτρη, ο οποίος έγινε 20 ετών η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Από τα χτεσινά 20α γενέθλια του παιδιού μας! Τέτοιο πάρτι δεν ξανάγινε!!!» .

Καίτη Γαρμπή: Αποθεώθηκε στην συναυλία για τα 30 χρόνια της! Τι έκανε ο γιος της;

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Καίτη Γαρμπή τραγουδίστρια Διονύσης Σχοινάς