Φαίη Σκορδά: Έχει μέσα στο σπίτι της γκρι καναπέ! Η μαύρη κουρτίνα «τραβάει» τα βλέμματα!

Φουλ σικάτο! Το έχει διακοσμήσει άψογα...

Φαίη Σκορδά: Έχει μέσα στο σπίτι της γκρι καναπέ! Η μαύρη κουρτίνα «τραβάει» τα βλέμματα!

Η Φαίη Σκορδά έχει μέσα στο σπίτι της γκρι καναπέ! Η μαύρη κουρτίνα «τραβάει» τα βλέμματα και έχουμε φωτογραφία από το Instagram!

Η παρουσιάστρια, έχει εκπληκτικό γούστο και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση! Το ίδιο στιλ, μίνιμαλ και σικ δηλαδή, έχει επιλέξει και για την διακόσμηση του σπιτιού της.

Η Φαίη Σκορδά, ανέβασε χτες στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της. Όπως φαίνεται, στο σαλόνι της έχει έναν μεγάλο γκρι καναπέ και από πίσω μαύρη κουρτίνα, η οποία και «τραβάει» τα βλέμματα. Εμείς, ξεχωρίσαμε και τα πολύ όμορφα κάδρα, επίσης σε μαύρο και λευκό που μπορείς να βρεις και εσύ σε πολλά καταστήματα.

Δες το σχετικό post και πάρε ιδέες:

Φαίη Σκορδά: Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε! Ο μπεζ καναπές και η φωτογραφία από μέσα!

Σε αυτό το σπίτι, η Φαίη Σκορδά μεγάλωσε και δεν το έχει ξαναδείξε ποτέ! Ο καναπές στο σαλόνι της είναι μπεζ και για πρώτη φορά μας δείχνει φωτογραφίες από μέσα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Κιλκίς απ' όπου κατάγεται και μας έδειξε το εσωτερικού του πατρικού της!

Η Φαίη Σκορδά εκμεταλλεύεται τις διακοπές των Χριστουγέννων για να περάσει χρόνο με την οικογένεια της και τ παιδιά της!

Το σπίτι, όπως φαίνεται και μέσα από το βίντεο, είναι στολισμένο στα γιορτινά και φαίνεται υπερπολυτελές!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε και θα καταλάβετε!

Φαίη Σκορδά: Βίντεο μέσα από το σπίτι της! Στο μαρμάρινο πάτωμά της έχει στρώσει παραμυθένια χαλιά...

Στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά έχει στρώσει παραμυθένια χαλιά πάνω στο μαρμάρινο πάτωμά της! Ανέβασε βίντεο από μέσα και είναι υπέροχο!

Η λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι ένας άκρος ενεργός χρήστης των social media και ειδικά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποστάρει καθημερινά διάφορα πράγματα από την ζωή της, τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική!

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον γάτο της μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της κι εμείς εκτός από το ότι ο γάτος της είναι μια γλύκα παρατηρήσαμε το πάτωμα, τα χαλιά και γενικά διάφορες άλλες λεπτομέρειες...

Ωστόσο, έχετε δει φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της στο Κιλκίς;