Καφέ της Χαράς: Αυτό είναι το πραγματικό σπίτι του «Πώποτα»! Θα το ζήλευε μέχρι και η Χάσκα!

Το πραγματικό σπίτι του Χάρη Ρώμα! Φωτογραφίες από μέσα!

Καφέ της Χαράς: Αυτό είναι το πραγματικό σπίτι του «Πώποτα»! Θα το ζήλευε μέχρι και η Χάσκα!

Αυτό είναι το πραγματικό σπίτι του «Πώποτα» από το Καφέ της Χαράς και θα το ζήλευε μέχρι και η Χάσκα! Φωτογραφίες από μέσα, εκεί μένει ο Χάρης Ρώμας!

Ο Χάρης Ρώμας έχει προσέξει και την τελευταία λεπτομέρεια στο σαλόνι του, το οποίο έχει διακοσμήσει με τη δική του πινελιά και με οικογενειακά κειμήλια, όπως ο επίχρυσος καθρέφτης δίπλα στο τζάκι. Λάτρης της τέχνης, έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στους πίνακες και καμαρώνει για κάποιους από αυτούς, έργα τέχνης του Δημήτρη Ντουραμάκου.

Ο Χάρης Ρώμας είναι φαν της λεπτομέρειας και άνθρωπος που προσέχει αρκετά την εμφάνιση του, διαλέγει προσεκτικά τα κοστούμια του στο dressing room και τα προβάρει στην κρεβατοκάμαρα του.

Ένας από τους αγαπημένους του χώρους είναι το γραφείο του. Με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, μέσα στο γραφείο του υπάρχει μια από τις πρώτες πολυθρόνες Chesterfield, που άνηκε στον παππού του, όπως και η βιβλιοθήκη του. Δείτε τις φωτογραφίες και πείτε μας, δεν θα το ζήλευε μεχρι και η Χάσκα;

Χάρης Ρώμας σπίτι
Χάρης Ρώμας σπίτι φωτογραφίες
Χάρης Ρώμας  πώς είναι το σπίτι του
Πώποτας καφέ της χαράς σπίτι

Καφέ της Χαράς: Ο Μανωλάκης έφυγε από το σπίτι του Πώποτα! Πού μένει πλέον; Φωτογραφία από μέσα!

Ο Μανωλάκης έφυγε από το σπίτι του Πώποτα στο Καφέ της Χαράς και δείτε πού μένει πλέον! Φωτογραφία από μέσα! Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, επιστρέφει ξανά και αναμένεται να σαρώσει!

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα, βγαίνουν στην δημοσιότητα η μία μετά την άλλη και εμείς, έχουμε όλες τις εξελίξεις!

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη που διέρρευσε, ο Μανωλάκης έφυγε από το σπίτι του Πώποτα και δεν μένει μαζί του πλέον! Ο ίδιος, φαίνεται να έχει πάει στην Αθήνα για να βρει την αγαπημένη του αρραβωνιαστικιά, για την οποία έχουμε μιλήσει πολλές φορές εδώ στο Youweekly.gr!

Το πού είναι η Βάλια αλλά και το γιατί είναι και ο Διονυσάκης μαζί τους... παραμένει άγνωστο! Δείτε την σχετική φωτογραφία: