Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Διπλή χαρά τους "χτυπάει" την πόρτα!

Πότε θα γίνει ο γάμος και η βάφτιση της μικρής τους;

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Διπλή χαρά τους

Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι, Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας! Οι δυο τους μετά τον ερχομό της κόρης τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για ακόμη μια φορά! Διπλή χαρά τους "χτυπάει" την πόρτα!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Βασιλική Μιλλούση, αποκάλυψε στην εφημερίδα Secret τα πάντα, τόσο για το ρόλο της μητέρας, όσο και για τον γάμο της!

Όπως είπε αυτός θα γίνει μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 μαζί με την βάφτιση της κόρης τους που θα πάρει το όνομα, Σοφία.

Χαρακτηριστικά είπε, «Η μικρή είναι τριών μηνών, είμαστε όλη μέρα αγκαλιά, φιλιά,θηλασμό και αλλαγή πάνας. Έχουμε αρχίσει και κάνουμε και παιχνιδάκια, κάνουμε και λίγο γυμναστική. Ο Λευτέρης είναι ερωτευμένος με την μπέμπα. Όσο είναι στο σπίτι προσπαθεί να την έχει αγκαλιά. Την κοιμίζει, την αλλάζει, την βοηθάει στο μπάνιο».

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ξεχωριστά για το αγαπημένο ζευγάρι, αφού ήταν τα πρώτα που πέρασαν με την κόρη τους.

Λευτέρης Πετρούνιας: Μετά τη μπέμπα "έσκασαν" κι άλλα ευχάριστα! Σε πελάγη ευτυχίας η Μιλλούση!

"Έσκασαν" κι άλλα ευχάριστα για τον Λευτέρη Πετρούνια μετά τη μπέμπα του! Η Βασιλική Μιλλούση πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο αθλητής έκανε για μία ακόμη φορά περήφανη τη μητέρα του και την κόρη του!

Λευτέρης Πετρούνιας: Παιχνίδια στο σαλόνι του σπιτιού του με την κορούλα του! Τι έκανε η Βασιλική Μιλλούση;

Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους ο Λευτέρης Πετρούνιας, όμως είδε το όνειρο της πρόκρισης τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να απομακρύνεται λίγο περισσότερο

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στον Λευτέρη Πετρούνια το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους.

Ο «άρχοντας των κρίκων» εμφανίστηκε βελτιωμένος και συγκέντρωσε 14.866 βαθμούς, επίδοση που του έδωσε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Κινέζος Γιάνγκ Λιού πήρε την πρώτη θέση με 15.133 και έβαλε ένα επιπλέον εμπόδιο στο δρόμο του Ολυμπιονίκη του Ρίο στο δρόμο προς το Τόκιο.

Πλέον, για να πάρει το χρυσό εισιτήριο ο Πετρούνιας θα πρέπει να κατακτήσει τρία χρυσά στους τρεις εναπομείναντες αγώνες στη σειρά των Παγκοσμίων Κυπέλλων, που θα γίνουν μέσα στο 2020 (Μελβούρνη, Μπακού, Ντόχα).


Η τελική κατάταξη
Γιανγκ Λιου (Κίνα) 15.133
Λευτέρης Πετρούνιας (Ελλάδα) 14.866
Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία) 14.833

Χάο Γιου (Κίνα) 14.833
Βαχαν Νταβτιάν (Αρμενία) 14.825
Κόρτνεϊ Τάλοχ (Μ. Βρετανία) 14.666
Ιγκόρ Ραντιβίλοβ (Ουκρανία) 14.366
Τακούγια Ναγκάνο (Ιαπωνία) 13.733

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "χαζομπαμπάς" αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του!

O "χαζομπαμπάς" Λευτέρης Πετρούνιας ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα του και η Βασιλική Μιλλούση τον φωτογραφίζει!

Το ζευγάρι αυτό μας έχει "πάρει" τα μυαλά με την υπέροχη κόρη τους! Μόλις χθες οι ευτυχισμένοι γονείς πήραν εξιτήριο και σήμερα περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους στο σπίτι μαζί με τη μπέμπα τους.

Βασιλική Μιλλούση- Λευτέρης Πετρούνιας: Πήραν εξιτήριο και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την μπέμπα τους!

Η Βασιλική Μιλλούση, αφού μας ξενάγησε στο παιδικό δωμάτιο, μοιράστηκε με τον κόσμο του Instagram ένα στιγμιότυπο με το Λευτέρη Πετρούνια να κρατάει στην αγκαλιά του τη μπέμπα και να τη νανουρίζει.

«...Κάπως έτσι περάσαμε την πρώτη μέρα σπίτι μας!Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα υπέροχα μηνύματά σας και τις ευχές,να είστε ολόι καλα❣❣» έγραψε η αθλήτρια.