Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: H τρυφερή ανάρτηση! Τα πρώτα Χριστούγεννα ως γονείς

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: H τρυφερή ανάρτηση! Τα πρώτα Χριστούγεννα ως γονείς

O Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση περνάνε τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως γονείς και έκαναν μια τρυφερή ανάρτηση.

Οι δυο αθλητές βιώνουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους καθώς πριν λίγο καιρό έφεραν στη ζωή τον καρπό του έρωτα τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με αφορμή τα Χριστούγεννα ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ποζάρει με την σύζυγό του μπροστά στο δέντρο τους.

«Από τα πρώτα μας διαφορετικά Χριστούγεννα (οι δυο έγιναν 3 πλεον) σας εύχομαι Καλές Γιορτές με Υγεία, Τύχη και Αγάπη..Ολα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας», έγραψε.

Εντωμεταξύ η Βασιλική Μιλλούση, που συνηθίζει να ενημερώνει το κοινό της με μπόλικες φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές της μπέμπας, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μία τρυφερή φωτογραφία για τον 1 μήνα!

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Η κόρη τους έκλεισε τον 1 μήνα και οι ευχές "έριξαν" το Instagram!

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας γιορτάζουν την κόρη τους που έκλεισε τον 1 μήνα και οι ευχές τους "έριξαν" το Instagram!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας από την πρώτη στιγμή που είδαν μπροστά τους την αγαπημένη τους κόρη! Σήμερα, η μπέμπα γιορτάζει τον 1 μήνα και οι γονείς της είναι τρελοί από χαρά!

Η Βασιλική Μιλλούση, που συνηθίζει να ενημερώνει το κοινό της με μπόλικες φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές της μπέμπας, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μία τρυφερή φωτογραφία για τον 1 μήνα!

Το Instagram φυσικά "υποκλίθηκε" στην υπέροχη φωτογραφία της αθλήτριας!

Μιλλούση κόρη

Λευτέρης Πετρούνιας: Παιχνίδια στο σαλόνι του σπιτιού του με την κορούλα του! Τι έκανε η Βασιλική Μιλλούση;

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν σταματάει τα παιχνίδια με την κορούλα του στο σαλόνι του σπιτιού του. Τι έκανε η Βασιλική Μιλλούση εκείνη την ώρα;

Ο χρυσός ολυμπιονίκης από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το παιδί του, έχει γίνει "χαζομπαμπάς", αφού της έχει τρελή αδυναμία.

Όποτε βρίσκεται στο σπίτι έχοντας ελεύθερο χρόνο παίζει συνέχεια με την μικρή πριγκίπισσα του. Μάλιστα, σήμερα, η Βασιλική Μιλλούση τον απαθανάτισε ξαπλωμένο στο πάτωμα να παίζει και εκείνος σαν παιδί.

Το ζευγάρι παραμένει full in love και σίγουρα είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ!

Λευτέρης Πετρούνιας κόρη