Ολυμπία Χοψονίδου: Πέρασε δύσκολη νύχτα! Τα ράμματα και η πληγή συγκλόνισαν τον Σπανούλη!

Τι συνέβη;

Ολυμπία Χοψονίδου: Πέρασε δύσκολη νύχτα! Τα ράμματα και η πληγή συγκλόνισαν τον Σπανούλη!

Η Ολυμπία Χοψονίδου πέρασε δύσκολη νύχτα! Τα ράμματα και η πληγή που αναφέρει σε ανάρτησή της και συγκλόνισαν τον Σπανούλη!

Η ίδια, έχει επιστρέψει σπίτι με το 6ο παιδί της οικογένειας αλλά όπως κάθε νέα μανούλα, αντιμετωπίζει δυσκολίες.Μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί μαζί μας το πρόβλημά της, το οποίο σίγουρα θα απασχολεί πολλές γυναίκες.

«Δεν ξέρω τι πονάει πιο πολύ... το στήθος που έχει κάνει πληγή; (Ευτυχώς που έχω και το θήλαστρο) Τα ράμματα της καισαρικής;; (Σε συνδιασμό με βήχα) Ή η γκρίνια της μικρής που δεν ξέρει τι θέλει εδώ και δύο ώρες..!» έγραψε στην ανάρτησή της, και σίγουρα συγκλόνισε μέχρι και τον Βασίλη Σπανούλη με το κουράγιο της. Εμείς να ευχηθούμε καλό κουράγιο! Δείτε την ανάρτηση:

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου: Δύσκολη νύχτα για την εγκυμονούσα! Τι συνέβη;

Δύσκολη νύχτα για την εγκυμονούσα Ολυμπία Χοψονίδου! Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη, καθώς η ίδια εξηγεί τα πάντα!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η μελαχρινή καλλονή θα γίνει για έκτη φορά μαμά ενώ διανύει ήδη τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Ολυμπία ωστόσο, έχει έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης και δεν δίστασε να το αποκαλύψει μέσω Instagram!

Συγκεκριμένα, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε τα τρία από τα πέντε παιδιά της που κάθονται στο σαλόνι και στη μέση υπάρχουν κάποιες λεκάνες. «Θα μπορούσε να στάζει και το ταβάνι μου με τόσες λεκάνες» έγραψε και το συνόδευσε με μία φάτσα που έχει το θερμόμετρο στο στόμα. Προφανώς η Ολυμπία έχει... έντονες αναγούλες και πέρασε δύσκολη νύχτα! Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Ολυμπία Χοψονίδου: Δύσκολη νύχτα για την εγκυμονούσα! Τι συνέβη;