Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Δείτε το σπίτι όπου μπήκαν να τους ληστέψουν! Φωτογραφίες από μέσα!

Εκεί όπου έζησαν τον τρόμο!

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Δείτε το σπίτι όπου μπήκαν να τους ληστέψουν! Φωτογραφίες από μέσα!

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έζησαν πρόσφατα τον τρόμο στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία. Εσείς ωστόσο έχετε δει το χώρο μέσα; Δείτε που μπήκαν να τους ληστέψουν, με φωτογραφίες, που έχουν δημοσιεύσει οι τραγουδιστές!

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της είχε πει: «Μένουμε στη Νέα Ερυθραία, σε έναν κεντρικό δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, καθώς συνδέει την εθνική οδό με την Ελευθερίου Βενιζέλου, την πρωτεύουσα, την αρτηρία της πόλης. Μετακομίσαμε οικογενειακώς σ' αυτό το σπίτι το 1992. Το '97 παντρεύτηκα κι έφυγα, αλλά δεν πήγα μακριά, έμεινα στη γύρω περιοχή, Καστρί και Πολιτεία. Μετά από ένα θέμα υγείας του πατέρα μου, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο πατρικό, για να είμαστε κοντά στους γονείς…».

Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς σοκ
Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς σπίτι
Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς ληστεία
Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς Νέα Ερυθραία

Οι δυο τους είναι ακόμα σοκαρισμένοι έπειτα από τα τρομακτικά επεισόδια, όπου τους έδεσαν πριν τους ληστέψουν, ενώ το γεγονός επισκίασε την μεγάλη χαρά του ζευγαριού, για την οποία επίσης σας είχαμε γράψει πρόσφατα....

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Σπάνε την σιωπή τους για την ληστεία στο σπίτι τους! «Είμαστε συγκλονισμένοι»!

Σπάνε την σιωπή τους η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς για την ληστεία στο σπίτι τους! «Είμαστε συγκλονισμένοι» αναφέρουν μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις τους!

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες ήταν τέσσερις και είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του ζευγαριού περιμένοντας να επιστρέψει η γνωστή τραγουδίστρια η οποία βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Το όλο ρεπορτάζ άλλωστε, σας το μεταφέραμε και χτες.

Οι τραγουδιστές είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους, και μάλιστα σε επικοινωνία που είχε ο ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Νίκος Τσιλιμπουνιδάκης με τον Διονύση Σχοινά εκείνος του είπε: «Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε συγκλονισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά».

Το γεγονός επισκίασε την μεγάλη χαρά του ζευγαριού, για την οποία επίσης σας είχαμε γράψει πρόσφατα....

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά! Τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους!

Τον τρόμο έζησε η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, καθώς τους λήστεψαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι! Δύσκολες ώρες για τους τραγουδιστές!

Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz φαίνεται πως τους απείλησαν, και τους έδεσαν πριν γίνει η ληστεία! Πως έγινε αυτό ωστόσο και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν;

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου! Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά την αναχώρησή της μαζί με τον σύζυγο της από νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, πάρκαρε στο σπίτι της. Τότε, τους ακινητοποίησαν τέσσερις άντρες με κουκούλες και τους οδήγησαν στο σπίτι.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ίδια και και τον γνωστό τραγουδιστή και τους έδεσαν, ενώ τους ρωτούσαν επιτακτικά πού έχουν χρήματα. Αφού απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή.

Ενώ, πριν από λίγο καιρού θύμα επίθεσης πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος στο κέντρο της Αθήνας!


Πηγή: iefimerida.gr