"Σεισμός" στο Buckingham! Αυτό είναι το πρόσωπο που θα "φάει" τη θέση της βασίλισσας Ελισάβετ!

Ο λόγος για την...

"Σεισμός" επικρατεί στο Buckingham καθώς αποκαλύφθηκε ποιο είναι το πρόσωπο που θα "φάει" τη θέση της βασίλισσας Ελισάβετ! Δεν το περίμενε κανείς!

Ποια θα είναι η νέα βασίλισσα μετά το θάνατο της Ελισάβετ; Πως θα συνεχιστεί η κληρονομιά της βασιλικής οικογένειας;

Φυσικά και αυτή που θα γίνει επόμενη βασίλισσα της Αγγλίας θα είναι η Καμίλα. Τη διαδοχή του θρόνου θα αναλάβει ο πρίγκιπας Κάρολος, και στο πλευρό θα έχει τη Δούκισσα της Κορνουάλης.

To Clarence House όταν παντρεύτηκε ο Κάρολος με την Καμίλα, είχε δηλώσει δημόσια, πως η Δούκισσα θα χρησιμοποιούσε τον τίτλο «Her Royal Highness The Princess Consort». Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ ωστόσο, θέλει, δεν θέλει θα αναλάβει “χρέη” βασίλισσας.

Εσείς ξέρατε πως ακόμα και η ίδια η Βασίλισσα είχε δηλώσει πως η Diana δεν θα έπρεπε να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας;

Νέο "χτύπημα" για την βασίλισσα Ελισάβετ! Ακύρωσε εμφάνισή της! Τι συνέβη;

Νέο "χτύπημα" έπαθε η Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς μετά τα όσα συνέβησαν στο Buckingham η ίδια ακύρωσε εμφάνισή της! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε τα ξένα μέσα;

Την είδηση μετέφερε άνδρας της ασφάλειας της Βασίλισσας στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί!

Η ίδια ακύρωσε την εμφάνισή της μισή ώρα πριν το δημόσιο event, προκαλώντας "πανικό", με τα βρετανικά μέσα να τονίζουν πως κάτι τέτοιο συμβαίνει σπάνια, μιας και είναι πάντα σε φόρμα.

Παρ' όλα αυτά, εσείς γνωρίζατε ότι ο Κάρολος είχε δημιουργήσει πρόβλημα υγείας στην Diana; Το αποκάλυψαν και τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό!

Τριπλό "χτύπημα" για την Βασίλισσα Ελισάβετ! Μετά τα όσα συνέβησαν στο Buckingham αυτή ήταν η τελευταία "σταγόνα"!

Τριπλό "χτύπημα" έπαθε η Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς μετά τα όσα συνέβησαν στο Buckingham αυτή ήταν η τελευταία "σταγόνα" που δεν περίμενε με τίποτα!

Η ίδια έπειτα από την αποχώρηση του βασιλικού ζεύγους Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, δέχθηκε ακόμα μια "μαχαιριά"!

Ο λόγος για την μούσα του οίκου Bvlgari και ξαδέρφη του πρίγκιπα Χάρι, λαίδη Κίτι Σπένσερ, που πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ για γάλα στην Κίνα. Και αυτό μετά την είδηση, πως ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας και γιος της πριγκίπισσας Άννας, Πίτερ Φίλιπς πρωταγωνιστεί επίσης σε τηλεοπτικό σποτάκι για γάλα!

Σχολιάζοντας το σποτ όπου πρωταγωνιστεί η Κίτι Σπένσερ, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mai» αναφέρει ότι η καλλονή με το αλαβάστρινο δέρμα εμφανίζεται με ένα υπέροχο πράσινο μακρύ φόρεμα και τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, ενώ ακούγεται στο σποτ μάλιστα να λέει ότι «η ημέρα της βασιλικής οικογένειας αρχίζει με γάλα ή τσάι».

Βασίλισσα Ελισάβετ Κίτι Σπένσερ

Παρ' όλα αυτά, εσείς γνωρίζατε ότι ο Κάρολος είχε δημιουργήσει πρόβλημα υγείας στην Diana; Το αποκάλυψαν και τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό!