Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι απέδωσε φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ! Η κίνηση του στα social media που συγκλονίζει!

Τι έκανε;

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι απέδωσε φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ! Η κίνηση του στα social media που συγκλονίζει!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε συνεργαστεί με τον Κόμπι Μπράιαντ. Στο άκουσμα του θανάτου του απέδωσε φόρο τιμής στα social media και συγκλόνισε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, έκλεισε τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ!

Ο Ελληνας άσος, εντελώς ξαφνικά, έκλεισε τους λογαριασμούς που έχει σε twitter και Instagram, κάτι που όλοι το συνδύασαν φυσικά με την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ. Ο πρώην άσος των Λέικερς, το καλοκαίρι του 2018 δούλεψε μαζί με τον Αντετοκούνμπο, βοηθώντας τον να αναπτύξει το παιχνίδι του.

Ο Γιάννης μιλούσε με τα πλέον κολακευτικά σχόλια γι’ αυτόν και όπως φαίνεται η ξαφνική απώλεια του Black Mamba, τον έχει συγκλονίσει. Οι Αμερικανοί θεωρούν βέβαιο πως η κίνησή του αυτή έγινε γι’ αυτόν τον λόγο, κυρίως για να τιμήσει την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο θαύμαζε υπερβολικά.

Τον θεωρούσε μέντορά του στον κόσμο του NBA και ο θάνατός του ήταν κάτι ξαφνικό που έχει συγκλονίσει τους πάντες και προφανώς και τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο.

Πηγή: iefimerida.gr

Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του

Κόμπι Μπράιαντ: Πως έγινε το τραγικό δυστύχημα! Πετούσαν στην ομίχλη!

Η έντονη ομίχλη που πετούσαν φημολογείται πως έπαιξε ρόλο στο πως έγινε το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή του Κόμπι Μπράιαντ.

Η συντριβή του ελικοπτέρου στοίχησε τη ζωή στον αστέρα του NBA και ακόμη 8 άτομα, μεταξύ των οποίων η 13χρονη κόρη του.

Οπως αναφέρει το Associated Press, στην περιοχή Καλαμπάσας όπου έπεσε το ελικόπτερο, οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες, καθώς επικρατούσε πυκνή ομίχλη. Οι αρχές ακόμη συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου, ενώ επίσημα δεν αναφέρουν τα ονόματα των θυμάτων, καθώς περιμένουν την αναγνώρισή τους. Είναι ωστόσο ήδη γνωστό πως εκτός του Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάννα, στο ελικόπτερο βρίσκονταν και ένας προπονητής του μπέιζμπολ, με την γυναίκα του και την κόρη του, που ήταν συναθλήτρια της Τζιάννα στην ακαδημία μπάσκετ του Κόμπι Μπράιαντ.
Το ελικόπτερο απογειώθηκε μετά τις 9 από το αεροδρόμιο Τζον Γουέιν και στις 10 έπεσε σε λόφο στη περιοχή Καλαμπάσας. Μάρτυρες ανέφεραν πως το είδαν να πετάει σε χαμηλό ύψος, καθώς και να στροβιλίζει, πριν προσκρούσει στο έδαφος και ακολουθήσει έκρηξη.

Κόμπι Μπράιαντ: Το χρονικό του δυστυχήματος

Οι ελεγκτές εναέριου χώρου, όπως αναφέρει το AP, είχαν προειδοποιήσει για την χαμηλή ορατότητα στην περιοχή όπου έπεσε το ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-76. Ειδοποίησαν τον πιλότο να αλλάξει διαδρομή και να πετάξει βορειοδυτικά και στις 9:40 το ελικόπτερο αναγκάστηκε να γυρίσει και πάλι στα νοτιοανατολικά, ανεβαίνοντας στα 2,000 πόδια. Μετά, έπεσε στον λόφο, σε περίπου 1.400 πόδια, σύμφωνα με τα στοιχεία των ραντάρ. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το ελικόπτερο πετούσε με περίπου 184 μίλια όταν προσέκρουσε στο έδαφος, όπου η πτώση του γινόταν με 4.000 πόδια ανά λεπτό, όπως αναφέρει το Flightradar24.

Τραγική ειρωνεία είναι πως ελάχιστα μετά το δυστύχημα, ο Σερίφης του Λος Αντζελες απαγόρευσε στα ελικόπτερα να πετούν λόγω της κακής ορατότητας, αλλά το δυστύχημα με τον Κόμπι Μπράιαντ είχε ήδη συμβεί.
Κόμπι Μπράιαντ: Ερευνούν το ιστορικό του πιλότου- Tα σενάρια του δυστυχήματος
Χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν το δυστύχημα οφείλεται μόνο στις κακές καιρικές συνθήκες ή και σε ανθρώπινο ή μηχανικό λάθος, οι αρχές άρχισαν να ερευνούν ήδη το ιστορικό του πιλότου του ελικοπτέρου. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, γίνεται έρευνα ήδη και για τον πιλότο, αλλά και για το ιστορικό συντήρησης του ελικοπτέρου, αλλά και όλα τα αρχεία που αφορούν τον ιδιοκτήτη (Μπράιαντ).

Ειδικός πτήσεων και δικηγόρος, ο Τζάστιν Γκριν, ανέφερε πως οι καιρικές συνθήκες ήταν κρίσιμες για το δυστύχημα, καθώς θεωρεί πως ο πιλότος μπορεί να αποπροσανατολιστεί από την ομίχλη και να συμβεί το μοιραίο. Τόνισε επίσης πως πιλότοι του συγκεκριμένου τύπου ελικοπτέρου, θα μπορούσαν να πετάξουν και χωρίς να βασίζονται σε οπτικές ενδείξεις.

Ενας πρώην πιλότος του Κόμπι Μπράιαντ, ο Κερτ Ντιτς, ανέφερε πως θεωρεί εξαιρετικά απίθανο το ενδεχόμενο να υπήρχε μηχανική βλάβη και θεωρεί πως πιθανότατα έπαιξε ρόλο η ομίχλη.

«Το ενδεχόμενο να καταστράφηκαν και οι δύο μηχανές; Δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο», είπε και συμπλήρωσε πως το ελικόπτερο που χρησιμοποιούσε ο Κόμπι Μπράιαντ, θεωρείται από τα κορυφαία του είδους του και απολύτως ασφαλές. «Πιστεύω πως το ελικόπτερο συνετρίβη λόγω της ομίχλης», πρόσθεσε.

Ποιοι επέβαιναν στο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ

Οπως έγινε γνωστό, εκτός του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του, Τζιάννα και του πιλότου, στο αεροπλάνο βρίσκονταν και μία ακόμη οικογένεια, μεταξύ των 9, συνολικά, θυμάτων. Μαζί του ήταν στο ελικόπτερο ο προπονητής μπέιζμπολ του κολεγίου Orange Coast, Τζον Αλτομπέλι, μαζί με την σύζυγό του, Κέρι και την κόρη τους, Αλίσα, η οποία έκανε προπονήσεις μαζί με την κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, στην ακαδημία μπάσκετ που άνοιξε στην Καλιφόρνια. Τον θάνατο των τριών προσώπων επιβεβαίωσε το κολέγιο, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, ποιοι άλλοι βρίσκονταν μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο.

Μάρτυρας του δυστυχήματος: Το ακούγαμε, αλλά δεν το βλέπαμε λόγω ομίχλης

Σύμφωνα με μία άλλη μαρτυρία κατοίκου της περιοχής Καλαμπάσας, η ομίχλη ήταν τόσο πυκνή που δεν μπορούσε κανείς να διακρίνει το ελικόπτερο. Οπως είπε ο Κόλιν Στορμ, κάτοικος στην περιοχή, άκουσε έναν θόρυβο από ένα ελικόπτερο που πετούσε σε πολύ χαμηλό ύψος, επιβεβαιώνοντας και άλλους μάρτυρες.

«Είχε πυκνή ομίχλη και δεν μπορούσαμε να το δούμε. Το ακούσαμε να στροβιλίζει και μετά ακούστηκε ένα “μπουμ”. Μετά που καθάρισε λίγο η ομίχλη, είδα από το σπίτι μου τον καπνό να βγαίνει από το ελικόπτερο», είπε στους δημοσιογράφους.

Πηγή: iefimerida.gr