Σοφία Μαριόλα: Φόρεσε διάφανο φόρεμα και σκόρπισε "εγκεφαλικά"! "Καυτά" φιλιά με τον Στράτο Τζώρτζογλου!

"Μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα!

Σοφία Μαριόλα: Φόρεσε διάφανο φόρεμα και σκόρπισε

Η Σοφία Μαριόλα ξέρει πως να "μαγνητίζει" όλα τα φώτα πάνω της! Σε πρόσφατη εμφάνισή της, φόρεσε διάφανο φόρεμα και σκόρπισε "εγκεφαλικά", ενώ δεν έλειψαν και τα "καυτά" φιλιά με τον Στράτο Τζώρτζογλου!

Σε μια από τις πιο λαμπερές τους εμφανίσεις, το αγαπημένο ζευγάρι, προκάλεσε "ταραχή"! Το εντυπωσιακό ανάγλυφο φόρεμα, έκανε τους πάντες να κοιτάνε την Μαριόλα!

Ο φακός του YouWeekly, "τσάκωσε" το ζευγάρι πιο ευτυχισμένο από ποτέ να απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο, και να ποζάρει στον φακό όλο χαμόγελα.

Οι δυο τους το έριξαν έξω και "έκλεψαν" όλες τις εντυπώσεις, τόσο με την εμφάνισή τους, όσο και με τον χορό και τα παθιασμένα τους φιλιά.

Σοφία Μαριόλα έξοδος
Σοφία Μαριόλα φόρεμα
Σοφία Μαριόλα Τζώρτζογλου φιλιά
Σοφία Μαριόλα Τζώρτζογλου

Ωστόσο, οι δυο τους μας έχουν συνηθίσει σε λαμπερές εμφανίσεις, καθώς όποτε και να βγουν έξω, χωρίς κόπο "κερδίζουν" τους πάντες γύρω τους.

Σοφία Μαριόλα: Έβαλε ροζ μίνι φόρεμα και "έλαμψε" στο πλευρό του Τζώρτζογλου!

Η Σοφία Μαριόλα έβαλε αυτό το μοναδικό ροζ μίνι φόρεμα και τράβηξε όλα τα βλέμματα! "Έλαμψε" για μία ακόμη φορά στο πλευρό του Τζώρτζογλου!

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε ακόμη μία λαμπερή εμφάνιση και κοινή βραδινή τους έξοδο και κατάφεραν να τραβήξουν πάνω τους όλα τα φλας των φωτογράφων!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη που η Σοφία Μαριόλα μας εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της!

Η ξανθιά καλλονή φόρεσε ένα μίνι ροζ φόρεμα το οποίο διέγραφε το καλλίγραμμο κορμί της και αναδείκνυε τα δίμετρα πόδια της!

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη συνέλαβε και σας την παρουσιάζει!

Μαριόλα ΤζώρτζογλουΜαριόλα μίνι φόρεμα

Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Σοφία Μαριόλα σε βραδινή έξοδο!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Σοφία Μαριόλα σε βραδινή τους έξοδο!

Ο γνωστός ηθοποιός και η καλλονή σύζυγός του είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνική showbiz!

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκαν στο θέατρο Μουσούρη και στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ψύλλοι στα αυτιά».

Η Σοφία Μαριόλα επέλεξε ένα λευκό πουά μπλουζάκι και ένα μαύρο παντελόνι και φόρεσε τα γυαλιά μυωπίας που της ταιριάζει τέλεια και την κάνει ακόμη πιο κομψή.

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ μετά από πέντε μήνες γάμου! Οι τρυφερές στιγμές σε βραδινή έξοδο!

Ενώ, στο πλευρό της ο Στράτος Τζώρτζογλου επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι και όλο το βράδυ είχε στην αγκαλιά του την πανέμορφη Μαριόλα!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Σοφία Μαριόλα Στράτος Τζώρτζογλου δημόσια εμφάνιση θέατρο