Καίτη Γαρμπή: Συγκλόνισε με τα όσα είπε on stage για την ληστεία! "Σήμερα είναι μια πολύ..."

Τι δήλωσε on stage;

Καίτη Γαρμπή: Συγκλόνισε με τα όσα είπε on stage για την ληστεία!

"Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου". H Καίτη Γαρμπή συγκλόνισε με τα όσα είπε on stage μετά την ληστεία και "ράγισε" καρδιές!

Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την τραγουδίστρια να βγει στην σκηνή, ως σωστή επαγγελματίας!

Χαρακτηριστικά μίλησε στους θαυμαστές της και το "Happy Day" το έδειξε στον αέρα. Η τραγουδίστρια είπε, «Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και την οικογένειά μου, για αυτό θέλω διπλή αγάπη και διπλό χειροκρότημα».

Οι δυο τους είναι ακόμα σοκαρισμένοι έπειτα από τα τρομακτικά επεισόδια, όπου τους έδεσαν πριν τους ληστέψουν, ενώ το γεγονός επισκίασε την μεγάλη χαρά του ζευγαριού, για την οποία επίσης σας είχαμε γράψει πρόσφατα....

Καίτη Γαρμπή: Τι έκανε λίγες ώρες μετά την ληστεία;

Τι έκανε λίγες ώρες μετά την ληστεία η Καίτη Γαρμπή; Αφού έζησε τον τρόμο στο ίδιο της το σπίτι αποφάσισε να το ρίξει έξω για να "ξεσκάσει"!

Παρά τον εφιάλτη που είχε ζήσει η ίδια βρέθηκε κανονικά στο πόστο της στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον!

Μάλιστα ο κόσμος ήταν τόσο ενθουσιασμένος και υποστηρικτικός που η ίδια φαίνεται να τα ξέχασε όλα πάνω στην σκηνή. Δείτε και το βιντεάκι στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη!

Το γεγονός επισκίασε την μεγάλη χαρά του ζευγαριού, για την οποία επίσης σας είχαμε γράψει πρόσφατα....

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Δείτε το σπίτι όπου μπήκαν να τους ληστέψουν! Φωτογραφίες από μέσα!

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έζησαν πρόσφατα τον τρόμο στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία. Εσείς ωστόσο έχετε δει το χώρο μέσα; Δείτε που μπήκαν να τους ληστέψουν, με φωτογραφίες, που έχουν δημοσιεύσει οι τραγουδιστές!

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της είχε πει: «Μένουμε στη Νέα Ερυθραία, σε έναν κεντρικό δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, καθώς συνδέει την εθνική οδό με την Ελευθερίου Βενιζέλου, την πρωτεύουσα, την αρτηρία της πόλης. Μετακομίσαμε οικογενειακώς σ' αυτό το σπίτι το 1992. Το '97 παντρεύτηκα κι έφυγα, αλλά δεν πήγα μακριά, έμεινα στη γύρω περιοχή, Καστρί και Πολιτεία. Μετά από ένα θέμα υγείας του πατέρα μου, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο πατρικό, για να είμαστε κοντά στους γονείς…».

Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς σοκ Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς σπίτι Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς ληστεία Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς Νέα Ερυθραία

Οι δυο τους είναι ακόμα σοκαρισμένοι έπειτα από τα τρομακτικά επεισόδια, όπου τους έδεσαν πριν τους ληστέψουν, ενώ το γεγονός επισκίασε την μεγάλη χαρά του ζευγαριού, για την οποία επίσης σας είχαμε γράψει πρόσφατα....