Grammy: Ράγισαν καρδιές! Η στιγμή που η Αλίσια Κις τραγούδησε για τον Κόμπι Μπράιαντ

Δείτε το βίντεο!

Grammy: Ράγισαν καρδιές!  Η στιγμή που η  Αλίσια Κις τραγούδησε για τον Κόμπι Μπράιαντ

Ράγισαν καρδιές στα Grammy την στιγμή που η Αλίσις Κις αποχαιρέτησε και τραγούδησε στην σκηνή για τον Κόμπι Μπράιαντ που έφυγε τόσο άδικα.

«Κόμπι σ' αγαπάμε» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και οικοδέσποινα της βραδιάς, αφιερώνοντας του στην συνέχεια ένα τραγούδι των Boys II Men.

Ο 41χρονος θρύλος του NBA, η 13χρονη κόρη και εννέα ακόμα άτομα είχε σκοτωθεί κατά τη συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια λίγες ώρες νωρίτερα.

Η διοργάνωση έγινε το γήπεδο των LA Lakers που διέπρεψε ο Κόμπι Μπράιαντ.

«Βρισκόμαστε εδώ γιορτάζοντας τη μεγάλη βραδιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι θλίψη γιατί πριν από λίγο η Αμερική και όλος ο κόσμος έχασε τον Κόμπι Μπράιαντ, και αισθάνομαι συντετριμμένη, εδώ, στο γήπεδο των Λέικερς, στον χώρο που έκτισε ο Κόμπι Μπράιαντ. Προσευχόμαστε για αυτόν, τον κρατάμε μέσα μας και στηρίζουμε την οικογένειά του, θα κάνουμε λοιπόν κάτι πολύ μικρό, θα τραγουδήσουμε για τον Κόμπι Μπράιαντ» είπε η τραγουδίστρια.

Εντωμεταξύ δείτε και το ανατριχιαστικό tweet που πρόβλεψε τον θάνατο του

Κόμπι Μπράιαντ: Ηχητικό ντοκουμέντο! Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου!

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ σκόρπισε την θλίψη στον πλανήτη. Το TMZ εξασφάλισε ηχητικό ντοκουμέντο από την στιγμή της πτώσης τους ελικοπτέρου.

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου με την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα Μαρία Μπράιαντ, και άλλα τρία άτομα.

Το ελικόπτερο του 41χρονου θρύλου έπεσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, κοντά στο Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι εννιά επιβαίνοντες.

Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση, όμως κανείς από τους επιβαίνοντες δεν διασώθηκε από το τραγικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες από το σημείο που συνετρίβη το ελικόπτερο του μπασκετμπολίστα, ενώ το «TZM» έβγαλε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που η Αστυνομία ενημερώνεται για τη συντριβή του ελικοπτέρου.

Ακούστε την ενημέρωση της Αστυνομίας εκείνη τη στιγμή: